Luxe Steenstrips

Luxe Steenstrips:

 • Geopietra Steenstrips mix: Toce & Blumone
 • Een ontwerp van Janssen Wuts Architecten
 • Moderne Kubistische Villa met een natuurlijk contrast
 • Natuurlijke wand- en gevelbekleding
 • Te combineren met stucwerk en isolatie

Luxe Steenstrips

Lees meer

Luxe Steenstrips

Kubistische villa met wandbekleding

Exclusieve en indrukwekkende wand- en gevelbekleding van deze kubistische villa dankzij de luxe Geopietra Steenstrips. Er is hier gekozen voor een mix van twee modellen Steenstrips. Namelijk de Toce en de Blumone. Ondanks dat de opdrachtgevers eerst enkel interesse hadden in de Toce, hebben zij toch voor een mix van deze twee modellen gekozen. Hierdoor is er een buitengewoon mooi 3D-reliëf ontstaan wat de complete uitstraling van deze villa ten goede doet.

Aan de buitenkant van deze strakke kubistische woning zien wij de Steenstrips op meerdere plekken terug. Hierdoor wordt een mooie eenheid gecreëerd en straalt de villa pure luxe uit. De robuuste Steenstrips in combinatie met de strak gestucte muren laten de moderne woning bijna mediterraan aanvoelen. Hierbij is ook de juiste keuze gemaakt voor de aanplanting. Dit plaatje van design klopt helemaal.

Geocover afdekkers 

Naast onze Geopietra Steenstrips zijn hier de Geocover afdekkers toegepast. De Geocover muurafdekkers worden geleverd als aanverwant product. Met de standaard waterkering lost de Geocover (conform de handleiding geplaatst) eventuele problemen met betrekking tot waterinfiltratie op. Daarnaast is de Geocover sterk en vorstbestendig. Het is een resultaat van ruim 35 jaar ervaring en ontwikkeling op het gebied van Steenstrips door het innovatieve bedrijf van Geopietra in Italië. Door de karaktervolle afwerking heeft de Geocover een natuurlijke uitstraling en zijn ze goed combineerbaar met de Geopietra Steenstrips.

Natuurlijke Muurafdekkers

De Geocovers zijn afdekkers welke in zes verschillende kleuren beschikbaar zijn. Zo is er altijd een kleur die aansluit bij de gekozen Steenstrip. De afdekkers zijn perfect te gebruiken voor de tuinmuren of borders en tegelijkertijd als vensterbanken en traptreden. De Geocovers zijn overigens leverbaar in meerdere afmetingen van 31 cm tot 56 cm.

 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Luxe Steenstrips bij de veranda

Een leuk en  bijzonder detail aan deze woning zijn het louvre dak en de shutter panelen die zijn toegepast bij de overkappingen. Deze zijn bij mooi weer open te zetten om optimaal van de zon te genieten, maar tegelijkertijd – wanneer het regent – te kunnen afsluiten. Eigenlijk perfect in tijden er minder mooi weer maar men toch geniet van de buitenlucht en de prachtig aangelegde tuin. Mocht het in de zomer te warm worden, dan zijn de shutters eenvoudig sluitbaar voor het creëren van extra schaduw.

 

Buitenmuren met Steenstrips | Architect: Janssen Wuts

Luxe of goedkope Steenstrips?

 • Ken de kwaliteit van het materiaal. Luxe Steenstrips worden namelijk vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen zoals bijvoorbeeld Natuursteen. Terwijl goedkope Steenstrips meestal zijn gemaakt van synthetische materialen zoals kunststof en polymeer.
 • De kwaliteit van de Steenstrips hebben hun werking op de gewenste sfeer. Daar waar echt hoogwaardige materialen zijn gebruikt, wordt ook de ruimte mooier. De kwaliteit heeft dus een grote invloed op duurzaamheid en textuur (3D-reliëf) naast de gewenste nuance en unieke kenmerken van de Steenstrips wat juist gezocht wordt bij exclusieve wand- en gevelbekleding.
 • Vergeet ook zeker niet de verschillen met betrekking tot installatie van de Steenstrips. Daar waar goedkope Steenstrips gemakkelijk worden verlijmd, is het bij een luxe Steenstrip noodzakelijk een ambachtelijke zetter te benaderen. De zetwijze van luxe Steenstrips is vanwege de hoge geloofwaardigheid, natuurlijk wel iets complexer.
 • Als laatste is er een een essentieel prijsverschil. Luxe Steenstrips zijn duurder in aanschaf hetgeen de uitstraling van de strip absoluut ten goede komt.
 • Het is aan de koper een weloverwogen beslissing te nemen waarbij het goed is om de voor- en nadelen goed tegen elkaar weg te strepen.
 • Vanzelfsprekend zijn wij overtuigd dat luxe Steenstrips op de korte en lange termijn een doorslaggevende factor zijn op het gebied van uitstraling en duurzaamheid.

Geocover afdekkers

  -Gevonden in categorie: Geopietra en LeisteenWis filters
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 158
  Isolatie
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Cascata steenstrip wandbekleding keuken | Fotografie: Arjo van der Graaf 163
  Isolatie
 • Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living 161
  Isolatie
 • buitenmuren met steenstrips, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 141
  Isolatie
 • Cassaga Steenstrips voor buiten 8
  Isolatie
 • Luxe keuken wandbekleding - Moniga Steenstrips. 98
  Isolatie
 • Steenstrips Cimone van Geopietra in de overkapping buiten - veranda 26
  Isolatie
 • Valdostano Steenstrips Geopietra. 82
  Isolatie
 • Moderne villa met een natuurlijk contrast dankzij de Geopietra Steenstrips (Copyright: Geopietra) 15
  Isolatie
 • Geopietra Steenstrips 9
  Isolatie
 • Geopietra Steenstrips Maniero - Waain proeverij 26
  Isolatie

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.