Roordink Architecten

Roordink Architecten

Lees meer

Mooie wandbekleding binnen en buiten!

Toepassing van Steenstrips bij zwembaden en tuinmuren

Bij Roordink Architecten vormen intensief overleg met de opdrachtgevers en goed luisteren de basis voor doordachte, op maat gesneden, verrassende ontwerpen.

Kenmerkend zijn de functionele plattegronden, prettige ruimtes, interessante overgangen tussen binnen en buiten. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de kwaliteiten, de plek, de mooie lichtval, de juiste materialen, en duurzame techniek.

Wandbekleding van Steenstrips

De oorspronkelijke woning was een jaren 70 bungalow die van binnen en buiten een upgrade heeft ondergaan. De bestaande woning is gestuckt en wit geschilderd. Het houtwerk van transparant bruin naar dekkend antraciet omgezet. Om meer contrast te vormen met de bestaande woning en de eigenheid in vorm van de aanbouw te benadrukken, is deze bekleed met Geopietra. Daarmee heeft het geheel, mede door de prominente positie van de aanbouw en het samengaan met de carport, een meer eigentijdse en karaktervolle uitstraling gekregen. De ‘geur’ van de jaren ’70 is daarmee verdwenen.

Kleurkeuzes Geopietra

Het gratis Flagstone magazine aanvragen

Geopietra als contrast Wandbekleding

Wandbekleding binnenzwembad

“Op een belangrijke wand op de kop van het binnenzwembad hebben we Geopietra ingezet om de ruimte als contrast met het vele glas rondom het bad, body te geven. Daarin is ook hier weer de grove structuur van het materiaal in combinatie met de kleurschakering een belangrijke kwaliteit. Door ook in het souterrain, waar de aanvullende ruimtes met sauna en douches zijn geprojecteerd, op een wandvlak tegenover de trap Geopietra toe te passen, worden beide bouwlagen tot één geheel samengevoegd. Dezelfde werking ontstaat door de open haard op het overdekte terras te bekleden met Geopietra Steenstrips. Daarmee is Geopietra ook een belangrijk verbindend element tussen binnen en buiten”.

Wandbekleding in de tuin

“in deze tuin is mede door het werken met Geopietra een stevige, eigentijdse sfeer neergezet. Het natuurlijke karakter, het stoere formaat en de ruige structuur van Geopietra bieden een mooi contrast met de strakke lijnen van de tuin. In combinatie met het witte stucwerk ontstaat ook hier een contrastrijk maar toch rustig geheel”.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Actieve sectoren Roordink

Sectoren waarin Roordink actief is betreffen de woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, restauratie en interieur. Met de brede kennis en kunde binnen het team van professionals, ook in de technische uitwerking en bouwbegeleiding, komt Roordink Architecten tot onderscheidende projecten, klein of groot, eenvoudig of complex. Voor wonen, werken of leven. Daarbij hebben ze één ding gemeen: Je kan zien en voelen dat het klopt.

Architect:


Roordink Architecten

Steensoort:


Steenstrips Blumone

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.