Steenstrips bij de Sauna van Sanadome

Sanadome Hotel & Spa

Lees meer

Wandbekleding Sanadome Hotel-Spa

Natuurstenen strips

Sanadome in Nijmegen is hét Wellness hotel van Nederland. Wij van The Flagstone Company zijn dan ook bijzonder trots deel uit te maken van de renovatie die de spa van Sanadome heeft ondergaan. De Spa is om getoverd in een paradijs. Daar waar je heerlijk ontspant en helemaal tot rust komt. Daarbij zijn de wanden voorzien van de prachtige Steenstrips van Geopietra.

Steenstrips voor wellness

Eigenaar van Sanadome Joost de Bieman en zijn partner Paulien hadden diverse plannen op tafel liggen om de Spa te moderniseren. De warme kleuren en natuurlijke vormen van de Geopietra Steenstrips zijn hierbij de perfecte afwerking. In plaats van kille bakstenen muren, kijk je nu tegen een prachtige wand die lijkt te zijn opgebouwd uit schitterend natuursteen.

Cascata Steenstrips

Het aanbod van Geopietra Steenstrips is zeer uitgebreid. Daarmee bedoelen wij dat er vele verschillende modellen beschikbaar zijn. En daarnaast meerdere kleuren. Allemaal 100% natuurgetrouw en met de hand gemaakt. Daardoor kwamen Joost en Paulien samen met The Flagstone Company bij de perfecte Steen uit. Daarmee is de Spa helemaal geworden zoals zij voor ogen hebben. De keuze is Cascata. Een populaire Steenstrip die zowel bij de meer traditionele als moderne projecten wordt gebruikt. Gekozen is voor de kleur MT, oftewel de aardetint kleurstelling. Wat resulteert in een sfeervolle en luxe uitstraling. Zeker in combinatie met de schitterende vloer en het hout.

Alle Geopietra Steenstrips

Sanadome Nijmegen: Wellness Hotel

Gelegen in het Gelderse Nijmegen is Sadome één van de beste, dan wel niet het beste Wellness Hotel van Nederland. Met meer dan 100 kamers en een wellness spa voorzien van alle faciliteiten waardoor je als gast optimaal kunt relaxen. Wat hieraan bijdraagt is de bijzondere en unieke aankleding van het gehele complex. Met name de ‘dome’ is door de curves (ronde muren) uniek. In deze ruimte zijn namelijk het zwembad- en spa gedeelte gevestigd. De Steenstrips geven de muren daarbij een fameuze ambiance.

Steenstrips met waterbakken bij de sauna

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.