Wand met Rigo van Geopietra. Mooie 3D wandbekleding | BAAS architecten

Steenstrips Gevel

 • Paneel Rigo: langwerpige Steenstrips
 • Wand- en gevelbekleding voor binnen en buiten
 • Lichte Steenstrips voor de gevel – eenvoudig te plaatsen
 • Verkrijgbaar met hoekstukken
 • Met stucwerk en isolatie te combineren

Gevel met Steenstrips

Lees meer

Moderne villa met Steenstrips

Gevel met Steenstrips bekleden

Deze luxe villa met Geopietra Steenstrips is een exclusieve kijk op de moderne architectuur gecombineerd met levendig detail. De Steenstrips Paneel Rigo zijn nieuw in het assortiment van The Flagstone Company. De Steenstrips lijken op Natuursteenstrips en zijn kleurvast en vorstbestendig wat betekent dat deze meer dan 50 jaar mooi blijven. In tegenstelling tot Natuursteenstrips zijn de Steenstrips van Geopietra wél geschikt voor verwerking op isolatie.

(Lees hier het artikel van The Art of Living)

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Duurzame Steenstrips voor binnen en buiten

Gevel met Steenstrips isoleren

De unieke Rigo Panelen creëren een prachtig 3D-reliëf. De Steenstrips op de wand van deze villa zorgen daarnaast voor veel esthetic, helemaal als de verlichting aan staat. Deze lichte Geopietra Steenstrips van het type Rigo worden – omdat het panelen zijn koud (oftewel zonder voeg) geplaatst. Daarnaast plaatst u deze Panelen ook op isolatie, aangezien de Steenstrips luchtdoorlatend zijn. De Natuurstenen Steenstrips zijn zowel voor interieur en exterieur toepasbaar.

Luxe Villa met Rigo Panelen

Geopietra Gevel met Steenstrips

Een mooie afwerking voor de gevel van dit project met de exclusieve Geopietra Steenstrips. De Steenstrips van Geopietra zijn de meest geloofwaardige gereconstrueerde Natuurstenen in de wereld. Verkrijgbaar in talloze soorten en kleuren. U maakt met deze Steenstrips voor de gevel dus een keuze tussen bijvoorbeeld modern, mediterraan of een landelijke sfeer. Kortom deze wandbekleding is geschikt voor bijna alle wanden, gevels en tuinmuren. Het unieke is het systeem voor deze wandbekleding.

Iedere Steenstrip heeft vervolgens een unieke kleur en wordt afgewerkt met verschillende voegmogelijkheden. U kiest voor losse strips tussen koud plaatsen (zonder voeg) of de Geobi voegmortel. Iedere voeg creëert een speciale sfeer, daarom is deze keuze erg belangrijk voor het eindresultaat!

Foto album

Rigo Panelen voor de gevel

Het type Rigo is gemaakt van verpulverd vulkaansteen vermengd met cement. Het paneel geschikt voor wandbekleding geeft de zeer van gezaagde langwerpige strips, die variëren in lengte en dikte. U plaatst deze wandpanelen met de sfeer van Natuursteen en een z-vorm tegen elkaar. Wanneer u ruimtes overhoudt bij het zetwerk, gebruikt u dan de opvulstukken van de Rigo, ook wel Listello genaamd. Deze opvullingen bestaan dus uit losse elementen. Listello gebruikt u dus enkel voor wanden waar u de hoek omgaat. Hiervoor zijn deze perfecte hoekstenen beschikbaar.

Eerst plaatst u de hoekstenen, vervolgens plaatst u de rechte Natuurstenen vanuit beide zijden van uw wand. Dit herhaalt u totdat er geen ruimte meer is voor een volledig Paneel. Overblijvende openingen vult u dan vervolgens op met de Listello-stukken. Plaats maximaal 6 Listello stukken per rij, omdat u wilt voorkomen dat deze opvallen.

  -Gevonden in categorie: Geopietra en PaneelWis filters
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Steenstrips buiten voegloos 49
  Isolatie
 • Moderne villa met een natuurlijk contrast dankzij de Geopietra Steenstrips (Copyright: Geopietra) 15
  Isolatie
 • Steenstrips op de binnenwand van een moderne badkamer 21
  Isolatie

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.