Villa met Steenstrips

Kubistische woning met Steenstrips

Deze kavel werd in 2018 aangekocht. Het terrein was verwilderd en er stond een verouderd huis op. Maar nu is er een kubistische villa verrezen. Een ontwerp van Niels Feddema 

Geopietra – Rigo Steenstrips

Lees meer

Geopietra - Rigo Steenstrips

Deze kavel werd in 2018 aangekocht. Het terrein was verwilderd en er stond een verouderd huis op. Maar nu is er een kubistische villa verrezen.

De eigenaren kozen zelf de Geopietra - Rigo Steenstrips uit. Dit paneel in de grijze tint past namelijk perfect bij het interieur en de verdere aankleding mede dankzij de kleur van het hout erin terugkomt. De bouw is verzorgd door HTO Bouw uit Assen. Bij het ontwerp is er extra aandacht geschonken aan opvallend veel ruimte, een brede gang met veel lichtkoepels in het plafond en veel glas. Daarnaast is het volledige pand gasloos. Aan de bovenkant van het prachtige huis zie je de ophoging zodat de zonnepanelen niet te zien zijn.  
Foto album

3D – Steenstrips

De lampen op de muur stralen de 3D-strips mooi aan zodat het ook in de avond en op donkere dagen extra accent krijgt. De wanden zijn voorzien van zeer dikke isolatieplaten. Binnen in de overdekte serre staat een schitterende, praktische gashaard en is er nog een extra muur bekleed. Het is een ruim opgezette wijk met woningen uit de jaren 70. Daarbij springt deze villa er wel het meest uit met het ontwerp en de fantastisch aangelegde tuin. Alles is zeer breed opgezet.

Buitenmuur met Steenstrips

Architect:


Niels Feddema

Steensoort:


Privé: Paneel Rigo

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.