Steenstrips Toce in de kleur GP

Steenstrips Antraciet

 • Moderne ontwerpen met grijze Steenstrips
 • Steenstrips van muisgrijs tot donkergrijs
 • Alle kleurcombinaties zijn mogelijk met Geopietra
 • Grijs tekent mooi af tegen wit stuckwerk

Steenstrips Antraciet

Lees meer

Steenstrips Grijs - Antraciet

Grijs en donkergrijze Geopietra Steenstrips

Steenstrips van Geopietra zijn beschikbaar in maar liefst 8 standaard kleuren en een aantal speciale kleuren. Zo is er bij moderne ontwerpen veel vraag naar Steenstrips in de kleur grijs. Veelal gecombineerd met witte muren. Met grijstinten bedoelen we lichtgrijze, muisgrijze, donkergrijze en zelfs antracietkleurige Steenstrips. De kleur grijs is mooi in combinatie met wit en zwart. Het product Geopietra, zoals bijvoorbeeld de Blumone Steenstrips, worden daarnaast soms zelfs in twee kleuren grijs gemixt. Namelijk grijs (GT) en donkergrijs – antraciet (GP), waarbij een mix van Steenstrips in de kleur antraciet ontstaat. De grijze Steenstrips behoren hiermee tot de koele kleuren in het assortiment van Geopietra. Tijdens de ontwerpfase is het gevoel dat men wil een eigen muur wil creëren. Dus is dit essentieel bij de kleurkeuze van de Steenstrip en de voeg.

Steenstrips antraciet op een bok

Het Flagstone Magazine aanvragen

Vraag nu Het Flagstone Magazine aan als je interesse hebt in artikelen over design en architectuur. Lees alle interessante stukken over recente architecturale trends of duurzame bouwmethoden. Daarnaast wordt ook aan innovatieve ontwerpen of opmerkelijke bouwprojecten volop aandacht gegeven.

Architecten en ontwerpers

In dit magazine worden architecten en ontwerpers in interviews belicht. Kom meer te weten over hun inspiraties en de creatieve processen hieromtrent. Lees de uitdagingen en de visie op de toekomst van de architectuur in Nederland en België. Maar ook bijvoorbeeld op de Nederlandse Antillen. Nieuwe materialen en technologieën in de bouw komen vanzelfsprekend aan bod. Bijvoorbeeld slimme woningtechnologieën zoals energie efficiënte systemen en andere opkomende trends.

Interieurontwerp

In het Flagstone Magazine wordt zijdelings ook aandacht besteed aan interieurontwerp en decoratie. De mensen met de nieuwste huizen worden vaak op weg geholpen door vakkundige specialisten als het gaat om trends, meubelontwerp en decoratiestijlen die relevant en passend zijn bij de desbetreffende architectuur. Als laatste zien wij voorbeelden van parken, openbare ruimtes, groene initiatieven en ecologische ontwerpen terug.

Extra tegen meerprijs: Kleine opvulstukjes voor koud geplaatste muren - natuursteen

Steenstrips Scaglia details kozijn.

Grijstinten

Architecten gebruiken strategisch graag grijskleuren om diverse effecten te verkrijgen. Grijs en antraciet worden juist daarom ook gebruikt voor het gevoel van moderniteit, minimalisme en de creatie van elegantie. Bovenal dient grijs als een neutrale achtergrondkleur die in het ontwerp daardoor andere kleuren benadrukt. Daarnaast zien we de laatste 100 jaar veel bouwwerken met diverse materialen. Denk daarbij aan beton, staal, glas en hout. Grijs is daarbij veel gebruikt zoals stalen constructies en betonnen muren tot vergrijsd hout. Deze toepassingen zien wij juist ook in verband met de tijdloze uitstraling.

Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Foto album

Steenstrips in Nederland

Los van de theorieën achter de effecten van kleuren, zegt tevens de kleur van Natuurstenen in het algemeen veel over de herkomst. Lichtgele kleuren worden daarom vaak geassocieerd met een warme zomerse sfeer. Ideaal om een Mediterrane muur mee te maken. In het Nederlandse landschap kiest men echter veelal voor Steenstrips in antraciet kleuren. En als men dan voor grijze Steenstrips kiest, is het daarnaast eigenlijk ook een veilige keuze. Antraciet, grijs en zwart passen immers namelijk al snel bij andere aspecten in interieur en exterieur. Maar de belangrijkste reden om voor grijze kleuren te kiezen, is uiteindelijk toch het moderne, abstracte resultaat.

Steenstrips in de Serre - Busscher Serrebouw Baarn

  -Gevonden in categorie: Lichtgrijs, Grijs/Blauw en Antraciet/ZwartWis filters
 • Laguna Baksteenstrips 3
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 158
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
 • Cascata steenstrip wandbekleding keuken | Fotografie: Arjo van der Graaf 163
 • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 89
 • Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living 161
 • Natuursteen Loolaan Apeldoorn gevelbekleding. 69
 • buitenmuren met steenstrips, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 141
 • Cassaga Steenstrips voor buiten 8
 • Luxe keuken wandbekleding - Moniga Steenstrips. 98
 • Steenstrips Cimone van Geopietra in de overkapping buiten - veranda 26
 • Valdostano Steenstrips Geopietra. 82

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.