Steenstrips Toce in de kleur GP

Steenstrips Antraciet

Moderne ontwerpen tekent men steeds vaker in met grijze Steenstrips. Steenstrips van muisgrijs tot donkergrijs. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk met Geopietra.

Steenstrips Antraciet

Lees meer

Steenstrips Grijs - Antraciet

Grijs en donkergrijze Geopietra Steenstrips

Steenstrips van Geopietra zijn beschikbaar in maar liefst 8 standaard kleuren en een aantal speciale kleuren. Zo is er bij moderne ontwerpen veel vraag naar Steenstrips in de kleur grijs. Veelal gecombineerd met witte muren. Met grijstinten bedoelen we lichtgrijze, muisgrijze, donkergrijze en zelfs antracietkleurige Steenstrips. De kleur grijs is mooi in combinatie met wit en zwart. Het product Geopietra, zoals bijvoorbeeld de Blumone Steenstrips, worden daarnaast soms zelfs in twee kleuren grijs gemixt. Namelijk grijs (GT) en donkergrijs – antraciet (GP), waarbij een mix van Steenstrips in de kleur antraciet ontstaat. De grijze Steenstrips behoren hiermee tot de koele kleuren in het assortiment van Geopietra. Tijdens de ontwerpfase is het gevoel dat men wil een eigen muur wil creëren. Dus is dit essentieel bij de kleurkeuze van de Steenstrip en de voeg.

Steenstrips antraciet op een bok

Extra tegen meerprijs: Kleine opvulstukjes voor koud geplaatste muren - natuursteen

Steenstrips Scaglia details kozijn.

Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Steenstrips in Nederland

Los van de theorieën achter de effecten van kleuren, zegt tevens de kleur van Natuurstenen in het algemeen veel over de herkomst. Lichtgele kleuren worden daarom vaak geassocieerd met een warme zomerse sfeer. Ideaal om een Mediterrane muur mee te maken. In het Nederlandse landschap kiest men echter veelal voor Steenstrips in antraciet kleuren. En als men dan voor grijze Steenstrips kiest, is het daarnaast eigenlijk ook een veilige keuze. Antraciet, grijs en zwart passen immers namelijk al snel bij andere aspecten in interieur en exterieur. Maar de belangrijkste reden om voor grijze kleuren te kiezen, is uiteindelijk toch het moderne, abstracte resultaat.

Steenstrips in de Serre - Busscher Serrebouw Baarn

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.