Waar kan ik Steenstrips kopen?

Steenstrips koop je in Vaassen!

Steenstrips, Steenpanelen, Natuursteenstrips en Geopietra kun je kopen in Vaassen. Wij hebben sinds oktober 2020 een groot nieuw Experience Center. Op afspraak zijn alle soorten gevel- en wandbekleding met Steenstrips te bezichtigen. Kom dus eens langs om alle mogelijkheden in Steenstrippen te zien. Want er zijn namelijk veel soorten Steenstrips te koop. Zo zijn er ronde, langwerpige en rotsvormige stenen.

Showroom Vaassen aalbosweg 14

Steenstrips Vaassen

Het fijne is dat de Steenstrips die wij verkopen in dikte zijn beperkt. Naast vele vormen, zijn er ook veel kleuren Steenstrips beschikbaar. Als laatste is er veel mogelijk als het gaat om de voeg van de Steenstrip. De voeg van de Steenstrip kan verdiept, minimaal, vol of overvol worden gevoegd. En dan is als laatste de keuze: met of zonder korrel. Koop je Steenstrips dus in Vaassen! Iedere zaterdag hebben wij vele bezoeken. Wij serveren in de ochtend appeltaart en als Lotte er is rond de middag pizza-slices. Het is een beleving en een absolute aanrader onze nieuwe showroom te bezoeken.

Welke Steenstrips kopen?

Het is voor mensen vaak lastig om te bepalen welke Steenstrips nu geschikt zijn. Natuurlijk ook om te bepalen wat het beste bij het interieur past. Er zijn verschillende soorten Steenstrips verkrijgbaar. Bijvoorbeeld Steenstrips van Natuursteen en Steenstrips van Baksteen; ook wel Baksteenstrips genoemd. Maar ook worden er Steenstrips gemaakt van beton, leisteen en kunststeen. Wij leveren overigens ook Steenstrips van leisteen en van kunststeen, ook wel gereconstrueerd Natuursteen genoemd. Feitelijk is dit laatste nagemaakt. In de tegenwoordige tijd  is een nagemaakte Natuursteen niet van echt te onderscheiden. Waarom zou je een replica Natuursteen kiezen? Het antwoord is vrij simpel. De gereconstrueerde Natuurstenen van Geopietra zijn vorstvrij, ademend (laten condens door) en zijn geschikt voor isolatie. Daarnaast zijn ze licht in gewicht en zijn er talloze modellen en kleuren waardoor mensen zelf een patroon kunnen samenstellen. Het materiaal dat je kiest van de Steenstrips bepalen uiteindelijk het uiterlijk, de duurzaamheid alsook de prijs. Bepaal daarnaast de duurzaamheid van de Steenstrips. Worden ze binnen of buiten toegepast? Als laatste is de vereiste wijze van installatie een aandachtspunt. Sommige Steenstrips vragen om ambachtelijk zetwerk. Als laatste kun je bij ons een Flagstone Magazine aanvragen ter inspiratie of een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom Steenstrips waar honderden soorten zijn uitgesteld.

Waarom Steenstrips kopen?

Als wij spreken uit ervaring,  koop je Steenstrips met name voor de esthetische aantrekkingskracht. Ze geven namelijk net die mooie touch aan het exterieur of interieur waardoor er meer klasse en sfeer ontstaat. Steenstrips zijn daarnaast een goed alternatief voor een massieve stenen bekleding. Het is makkelijker aan te brengen op de muur dankzij de beperkte dikte. Daarnaast is het product Steenstrip lichter in gewicht waardoor een reeds bestaande wand eenvoudiger bekleed wordt. Raadpleeg dus onze professionals om te assisteren bij de keuze van het project. Het is overigens ook mogelijk om met ons te videobellen.

Hoe Steenstrips kopen?

Bepaal van te voren wat je nodig hebt. Maak een bord op Pinterest met ideeën. Overweeg de soort Steenstrip en zeker ook de hoeveelheid. Houd altijd rekening met eventuele extra benodigdheden zoals lijm. Koop altijd iets meer dan dat er nodig is. Het beste is om eventuele tekeningen en ontwerpen ook ter plaatse bij ons te bespreken aan de hand van de op te meten oppervlaktes. Vraag bij ons monsters aan van de producten als er twijfel is over de uitstraling van het materiaal. En vergeet daarbij ons fantastische magazine dus niet! Mocht u heel snel aan de slag gaan dan is het ook van belang de beschikbaarheid van de Steenstrips te controleren. Als laatste: bepaal van te voren of er zelf geplaatst gaat worden of niet. Vraag dan bij ons de handleiding aan. Mocht er professionele hulp nodig zijn, dan helpen wij daar graag bij!