Waar kan ik Steenstrips kopen?

Steenstrips koop je in Vaassen!

Steenstrips, Steenpanelen, Natuursteenstrips en Geopietra koop je in Vaassen. Wij hebben sinds enige tijd een groot nieuw Experience Center. Op afspraak kun je dus alle soorten gevel- en wandbekleding met Steenstrips kopen. Kom dus eens langs om alle mogelijkheden in Steenstrippen te zien. Want er zijn namelijk heel veel soorten Steenstrips te koop. Zo zijn er ronde, langwerpige en rotsvormige stenen.

Showroom Vaassen aalbosweg 14

Nieuwe en enorme showroom

Als je je afvraagt “waar kun je Steenstrips kopen?”, dan hebben wij een duidelijk antwoord. Steenstrips koop je in Vaassen omdat daar naast een enorm assortiment ook veel expertise is. The Flagstone Company bestaat al sinds 2004 en richt zich volledig op dit product. Zo zijn er Baksteenstrips, Natuursteenstrips, Rocks en Geopietra Steenstrips verkrijgbaar.

Waar kun je Steenstrips kopen?

Ons bedrijf The Flagstone Company kent sinds 3 jaar een hele nieuwe showroom. Deze showroom is zo enorm groot dat je als snel één a twee uur nodig hebt om alles goed te kunnen bekijken. Onze showroom blinkt uit in alles op het gebied van Steenstrips. Er zijn heel veel grote natuurstenen muren gemaakt en voorbeelden van Geopietra Steenstrips. Zo krijg je een heel goed beeld wat je met dit mooie materiaal allemaal kunt maken. Laten wij zeggen: er is voldoende inspiratie te vinden. Ons bedrijf is gevestigd in Vaassen dat is vlakbij Apeldoorn. En heb je geen tijd om ons te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een video-belafspraak te maken.

Alle soorten, maten en kleuren Steenstrips

The Flagstone Company is inmiddels toonaangevend op het gebied van Steenstrips. Wij hebben alle soorten, maten en kleuren. Wij zijn de marktleider, overigens niet alleen in Nederland het geval maar zelfs in de Benelux en daar buiten. Onze relaties zijn internationaal en wij leveren dan ook over de gehele wereld.

Zeer persoonlijke ontvangst

Ons bedrijf heeft service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat u gegarandeerd bent van een persoonlijk en professioneel advies. Daarnaast ontvangen wij iedereen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Op zaterdag worden er pizza’s gebakken en verse koeken. Vraagt u zich af: “waar kan ik Steenstrips kopen?”, dan weet u nu waar u van harte welkom bent!

Iedere zaterdag hebben wij vele bezoeken. Wij serveren in de ochtend appeltaart en als Lotte er is rond de middag pizza-slices. Het is een beleving en een absolute aanrader onze nieuwe showroom te bezoeken.