Wat kost Steenstrips plaatsen?

Er is verschil tussen een paneel en een Steenstrip

Wij kunnen de zetkosten van een Steenstrip niet over één boeg gooien. De kosten van het plaatsen worden namelijk bepaald door de hoeveelheid arbeid die hiervoor nodig is. Zo is een kant en klaar paneel eenvoudiger plaatsbaar dan een Steenstrip die in verband geplaatst dient te worden. Wij zullen de producten zoveel mogelijk toelichten. En overweeg in ieder geval om de steenstrips zelf te plaatsen. Daar bespaar je veel mee!

Geopietra Blumone en Toce, voegkleur Arena - professioneel zetwerk.

De kosten van zelf steenpanelen plaatsen

Het plaatsen van Natuursteenstrips, Steenpanelen is het minst arbeidsintensief. En daardoor zijn de kosten van het plaatsen van steenstrips hiermee het meest voordelig. Dit heeft dus zeker invloed op de totale prijs van natuursteenstrips. Natuurlijk kost het zetwerk van deze panelen nog de nodige energie, maar je bekleedt wel sneller een muur of een gevel. Het is dus minder arbeidsintensief en minstens net zo mooi. Met deze panelen heb je ook 3D-effect.

Geopietra en Rocks

Het plaatsen van Geopietra en Rocks is een andere techniek. Daarbij komt meer kijken. Eigenlijk is er dan sprake van een zetter die ambachtelijk werk verricht. Het is een passie, laten wij zeggen een bepaalde intuïtie die iemand heeft, om de juiste puzzel van de Steenstrips te maken. De kosten van het plaatsen van Steenstrips neemt daardoor wel toe. Omdat het een puzzel is. En als men vervolgens kiest om zonder een voeg te werken, wordt het een niveau moeilijker om de “wat kost Steenstrips plaatsen” te bepalen. Het is arbeidsintensiever. Voor Geopietra zijn er in dit geval wel makkelijke passtukken die de kleine openingen eenvoudig dichten. Kijk hiervoor naar de mogelijkheden van Geofit.

Ondergrond Steenstrips

Vervolgens hangt het antwoord op de vraag “wat kost Steenstrips plaatsen?” ook af van de ondergrond. Als de zetter nog veel werk dient te verrichten, nemen de kosten voor het zetwerk van de Steenstrips toe.