Welke Natuursteen gevelbekleding kiezen?

Kies Steenstrips met de sfeer van Natuursteen

Altijd al een natuurstenen accent willen hebben op de muur of gevel? Dat kan nu eenvoudig met ons uitgebreide assortiment Steenstrips en Flagstones. Flagstones zijn vlakke natuurstenen die vooral in de jaren 70 veel gebruikt werden bij bungalows. Maar het assortiment is natuurlijk veel uitgebreider. Er zijn grove Natuurstenen verkrijgbaar met of zonder voeg of juist meer vlakke soorten. De mogelijkheden zijn in ieder geval ongekend.

Steenstrips voor de openhard

Natuursteen gevelbekleding doortrekken naar binnen

Frank Lloyd Wright paste het al toe. De Natuursteen Gevelbekleding doortrekken van buiten naar binnen. Daarmee neemt de geloofwaardigheid van de bouw – zeg maar constructie – toe. Zeker als wij te maken hebben met het plaatsen van Steenstrips als Natuursteen Gevelbekleding. Steeds vaker zien mensen de uitdaging om een Steenstrip of Flagstone zelf te plaatsen als moderne wand juist ook binnen. Zo ook de eigenaren van bovenstaande villa. Waar de schouw en schoorsteen zijn bekleed met Valdostano Steenstrips van Geopietra.

Keuze type Natuursteen gevelbekleding

Kies vooral een Natuursteen voor het mooiste contrast in de muur. Daarmee dient rekening gehouden te worden met de vorm van de Natuursteen Gevelbekleding maar ook met de kleur. En natuurlijk de afwerking van de voeg van deze Natuurstenen Gevelbekleding. Wil je het juist eenvoudiger aanpakken, kies dan voor de Natuursteen panelen.