Baksteenstrips in de keuken.

Casale Baksteenstrips

 • Populaire Steenstrip van Baksteen
 • Casale Baksteenstrips ideaal voor een industriële muur
 • Bepaal de voegwijze voor Baksteenstrips zelf
 • Er zijn 6 voegkleuren voor deze Steenstrips beschikbaar
 • Maak een gave oude industriële muur met grove korrel
 • Kies de stijl die je zelf wenst!

Casale Baksteenstrips

Casale Baksteenstrips

Steenstrips van baksteen

Industriële Casale baksteenstrips. Echte oud uitziende bakstenen kunnen niet ontbreken in het retro-vintage design.

Bekijk alle foto's

Met deze Casale Baksteenstrips creëert u een echte loft sfeer. Er zijn veel voegmogelijkheden. De bakstenen zijn namelijk in dikte bewerkt, zodat u die makkelijk zelf kunt verlijmen. Het mooie van deze Steenstrips is dat u ze eenvoudig zowel binnen als buiten kunt verwerken. Qua voeg valt er ook veel te kiezen. Er zijn maar liefst 6 voegkleuren! De voegafwerking kunt u zelf bepalen: van zeer ruig en grof tot fijn. Of juist met troffel of met voegspijker.

Afmeting Casale Steenstrip

De afmeting van de Baksteenstrip is 21 x 6,5 cm. Er wordt per m2 een voegbreedte aangehouden van 1,5 cm. Als u dit dichter op elkaar verwerkt, heeft u meer materiaal nodig. In onze showroom hebben wij een grote wand gemaakt van deze Baksteenstrips. De reden is dat u dan verschillende manieren van voegen ziet. Dat wil zeggen: het dichtsmeren en uitsmeren van het voegmateriaal. Maar ook het maken van een oude toog of scheuren. Wij voegen overigens korrels toe aan het voegmateriaal. Daardoor ziet het er optimaal oud uit. Wij raden u  daarom aan onze showroom te bezichtigen voor de vele mogelijkheden! Bent u benieuwd hoe het maken van een bakstenen muur precies in zijn werk gaat? Bekijk dan deze pagina

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Casale Baksteenstrips

Steenstrips van Baksteen

Eigenschappen
 • Vernieuwend: steeds vaker als strip toegepast als wandbekleding
 • Gemaakt van echte bakstenen
 • Geschikt voor verwerking op isolatie
 • Vorstbestendig, dus geschikt voor buiten
 • Kleurvast dankzij de echte baksteen
 • Duurzaam: basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
 • In vergelijking met volle bakstenen sneller plaatsbaar
 • Beperkte dikte van maximaal 2-3 cm
 • Geschikt voor zowel interieur als exterieur
 • Licht in gewicht: 30 kilo per m2
 • Afmeting: 6,5 cm hoog bij 21 cm lang
 • Afmetingen hoekstenen: 10,2 cm breed bij 21 cm lang bij 6,5 cm hoog
Casale Baksteenstrips

Steenstrips van Baksteen

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

 

Bakstenen muur

Casale Baksteenstrips verkopen wij al vele jaren. En met veel succes. Al vele mensen hebben wij geïnspireerd. En natuurlijk zijn wij zelf ook aan de slag gegaan met het verwerken en plaatsen van Baksteenstrips. Het is een uitdagend werk om een mooi patroon te maken met de strips van Baksteen. Maar als je een beetje feeling hebt en een plaatje voor ogen hebt, is het zetwerk van deze bakstenen zeer goed te doen. Bij de aanschaf leveren wij een gemakkelijke lijm mee, te weten Geocoll en natuurlijk hetgeen het allerbelangrijkste is: een zeer fijn voegmateriaal om mee te werken: Geobi.

Werkbeschrijving en video’s

Het proces van verwerking van de Baksteenstrips is natuurlijk ook beschreven in de handleiding. Maar het is ook mogelijk om onze uitgebreide video’s van Baksteenstrips te bekijken.

Foto album

Sfeervolle woonkamer met Baksteenstrips

Oude Baksteen Strips

Wil je van die mooie oude muren? Zoals in oude industriële kantoorpanden net zoals vroeger? Kijk dan eens naar de Casale Baksteenstrips. Dankzij de neutrale en diverse kleur van deze Baksteen, tover je in enkele dagen je muur om tot een wand met oude Baksteen Strips. Natuurlijk kun je de muur met Bakstenen net zo afwerken als dat je voor ogen hebt. Dat betekent lekker strak geplaatst of mooi industrieel met een grove voeg. Dankzij ons voegmiddel Geobi kun je alle kanten uit. Deze voeg kun je dankzij de fijne korrel mooi overvoegen voor een oud effect.

Voor en na project met Baksteenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.