verlijmen van Natuursteenstrips.
Lijm, Voeg en Voorstrijk

ARDEX GK Voeg 2 Kleuren

ARDEX GK Voegmateriaal

Voegmaterialen Steenstrips - Zeer Duurzaam

ARDEX GK voeg op cementbasis is in twee kleuren leverbaar. Hoogwaardige en harde voeg voor Rocks. Voegbreedtes vanaf 4 mm.

Bekijk alle foto's

In onze jarenlange zoektocht komt het voegmateriaal ARDEX GK er zeer goed uit. Een sterke voeg op cementbasis in meerdere kleuren leverbaar. Voor het voegen van Rocks, Flagstones, Natuursteen met voegbreedtes vanaf 4 mm. Hoog belastbaar door dooizout, hogedrukreinigers, hoge temperaturen, mineraalolie en reinigingsmiddelen. Hoge mechanische belastbaarheid en slijtvastheid. Zeer korte droogtijd en scheurvrij. Zie de product beschrijving links bij foto’s. Bij Technische vragen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Twee kleuren zijn er verkrijgbaar (Zandbeige en Grijs)

Geeft u bij bestelling de juiste kleur aan!

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX GK Voeg 2 Kleuren
Eigenschappen
  • Kwaliteit: Zeer duurzame voeg en hoog belastbaar
  • Meerdere kleuren: Zandbeige en Grijs
  • Voegbreedtes: Vanaf 4 mm
  • Droogtijd: Snel, afhankelijk van temperatuur binnen 30-60 minuten.
ARDEX GK Voeg 2 Kleuren

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.