De zwarte leisteenstrips als decoratieve wandbekleding. Ontwerp van architecten Bob Ronday en Maxim Winkelaar.

Steenstrips Leisteen

Prachtige zwarte panelen Natuursteenstrips van leisteen. Deze Steenstrip kan in elk interieur wel een plekje vinden. Bekijk de vele inspiratiefoto’s.

Zwarte Lei

Zwarte Lei - Steenstrips Leisteen

Natuursteenstrips

Zwarte lei Natuursteenstrips behoren tot de populaire Steenstrip Leisteen soorten. Mooi reliëf en matte kleur antraciet/donkergrijs-zwart.

Bekijk alle foto's

Steenstrips Leisteen van puur natuursteen – Geschikt voor binnen

Wilt u een stijlvolle, matte en donkere muurbekleding? Kies dan nu voor onze Zwarte Lei Natuursteenstrips! Deze Leisteen is namelijk een perfecte sfeermaker voor uw woonkamer. Het is daarmee één van de hardlopers uit ons grote assortiment. Zwarte Lei Steenstrips zijn gemaakt van pure leisteen. Dat wil zeggen: met kleine strippen aan elkaar verlijmd in één paneel. Door een contrast op te zoeken in uw inrichting komt deze muur extra tot zijn recht. Voeg bijvoorbeeld wit-accenten of roestvrijstaal toe. Dit is een uitlopend product vraag ons naar de huidige voorraad!

Geschikt voor:
Binnen
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Zwarte Lei natuursteenstrips

Natuursteenstrips

Eigenschappen
  • Afmetingen: 55 x 15 x 1,5-3 cm = 0,0825 m2 per paneel.
  • Verpakkingseenheid: per 4 stuks in een kartonnen doos = 0,33 m2.
  • Hoekstukken: Formaat: 40+10 x 15 x 2-4 cm, verkoop per 4 stuks.
  • Vorm: z-vorm.
  • Kleur: zwarte antracietkleurige lei.
  • Toepassing: binnen.
  • Lijmadvies: ARDEX X77. Bij gebruik van een lijmkam met een blokvertanding van 8 x 8 x 8 mm is het verbruik van ARDEX X77 ongeveer 10 tot 11 m2.
  • Verwerking: volgens de regels der bouwkunst.
  • Opmerking: bij nieuwe bestellingen kan er sprake zijn van andere verpakkingseenheden en licht afwijkende formaten in lengte; wij zullen u bij de offerte en opdracht hiervan op de hoogte stellen.
Zwarte Lei

Natuursteenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Strips gemaakt van leisteen

Deze Natuursteenstrips van Zwarte Leisteen zijn gemaakt uit grote brokken Natuursteen. Het gesteente wordt gedolven in de groeve en wordt als massief blok leisteen gespleten in kleinere plakken. Vervolgens worden deze leisteen platen verzaagd tot lange Steenstrips. Bij de productie komt veel expertise kijken. Naast veiligheid is er aandacht voor precisie. Daarbij worden de machines zodanig afgesteld dat de Leisteen strips over de hele lengte een zelfde hoogte hebben.

Leisteen Steenstrips

Aansluitend worden de Leistenen verzameld en in een patroon bij elkaar verlijmd in een paneel. Dit is een soort mal. En daarin worden de Steenstrips van Leisteen gelegd (gepuzzeld) en verlijmd. In eerste instantie zijn deze Natuursteenstrips bij de productie rechthoekig. De verwerking van een Z- of een zogenaamd S-paneel is echter beter. Want daarmee vallen alle Steenstrips van Leisteen  als een puzzel in elkaar. Daarom worden de strips van Leisteen ten slotte voor de uiteindelijke verpakking nog een keer gezaagd.

Wand met Leistenen

Het resultaat is een mooie natuurlijke 3d-muur. Zeker als er ’s avonds nog extra verlichting is, ontstaat het wow-effect. Het leuke is dat er meerder Steenstrips van Leisteen zijn. In ons assortiment bestaat namelijk ook de Rustieke Lei Natuursteenstrips. Maar kijk zeker ook eens verder naar alle mogelijkheden Rocks. Kortom ga morgen aan de slag met de mooiste Leistenen en creëer ook zo’n mooie muur!

Steenstrips Leisteen zijn voegloos

De Zwarte Lei Natuursteenstrips zijn gemaakt zonder voeg. Daarmee krijgt het paneel een moderne uitstraling. Een Steenstrip met voeg is namelijk rustieker, landelijker en robuuster. Dus wil u de wand- of muurbekleding meer abstract en met een rustig patroon, kies dan voor een paneel. In paneelvorm zijn verkrijgbaar: de Natuursteenstrips, Steenpanelen en een beperkt aanbod van de Geopietra Steenstrips zoals de Montepanel, Rigo, Scaglia en Graffio Steenstrip. Er zijn dus veel mogelijkheden om juist ook Steenstrips zonder voeg te plaatsen. Het verschil met de producten van Geopietra is dat deze Steenstrips ook op isolatie te verwerken zijn.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.