Lange Natuursteenstrips voor op de wand zowel verticaal als horizontaal

Rocks Athoz Luungo ®

 • Verschillende lange lengtes
 • Optimaal 3D effect
 • Verschillende kleuren grijs
 • Hoge kwaliteit Kwartsiet

Rocks Athoz ® Luungo

Rocks Athoz Luungo®

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Nieuw in ons assortiment, de Grijze Steenstroken. Dankzij de stapel methode waarop deze steenstroken zijn geplaatst, is er geen voegsel nodig. Daarnaast hebben deze Steenstroken een strakke, moderne uitstraling. De kleuren zijn natuurlijk, fris en overwegend grijs met een nuance. De diepte in de Steenstroken zorgt voor een echt 3D-effect. Deze Natuursteen behoort tot de kwartsiet steensoorten, dat wil zeggen dat deze Natuursteen voornamelijk uit mineraal kwarts bestaat en heeft hierdoor in de verte een licht glinsterende uitstraling.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Athoz Luungo

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Vorm: Strook.
 • Steensoort: Kwartsiet
 • Kleur: Grijs.
 • Steenstroken: kleine gezaagde stukjes Natuursteen in een strook vorm.
 • Toepassing: binnen en buiten.
 • Opmerking: verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
 • Kwaliteit: mooi diep reliëf, lange stroken.
 • Formaat: lengte 50 – 150 cm, dikte 2 – 5 cm.
Rocks Steenstroken Athoz

Rocks Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Deze handleiding is geschreven voor Geopietra Steenstrips. Er staan echter zoveel praktische tips in dat wij deze handleiding toch willen delen ondanks dat u met Rocks echte Steenstrips plaatst van Natuursteen. Lees vooral tips over de mogelijkheden van plaatsing en zetwijzes. Dat is namelijk zeer praktisch. Voor voegmateriaal wordt voor Rocks zowel ARDEX gebruikt als Geobi. De uitleg van Geobi vindt u ook in deze handleiding.

Gebruik de textuur van de Steenstrip en maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

Rocks Plaatsen

Rocks Voegen

Video’s

Architect Natuursteen  

Lijm:

Tot 1,5 meter hoog lijmen met de ARDEX X77 Lijm + E90 Kunsthars, verhouding 1:2. In elke andere situatie moeten de steenstroken worden verlijmd met ARDEX 7 + 8 afdichtingslijm, ook bij binnen toepassingen. Bij deze steenstroken moet de “buttering & floating” methode van verlijming worden toegepast.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.