• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 4+4?

Rocks antieke mix steenstrips

De brug in Rijssen die u op deze foto op de achtergrond ziet is onlangs voorzien van steenstrips van natuursteen. Het beeld oogt als ambacht en puurheid. Uniek is de beperkte dikte waardoor verwerking eenvoudiger is. We zien deze sferen steeds vaker terug in het Nederlandse landschap.

Rocks Antieke Mix

Rocks antieke mix steenstrips

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Karaktervolle natuurstenen gemengd – Een exclusieve mix.
Dit is misschien wel de mooiste natuurstenen muur bij The Flagstone Company! Je waant je met deze stenen totaal ergens anders. En aan de andere kant zijn de stenen zo mooi neutraal en past het overal goed bij. Het formaat is buitengewoon mooi qua grootte en de sfeer die deze natuurstenen uitademen is overwegend rustig. Als u deze stenen gaat plaatsen, is het wel belangrijk dat u de handleidingen volgt om het perfect te krijgen. De Rocks antieke mix steenstrips hebben meerdere kleuren: van wit tot beige, van oranje tot bruin en soms iets grijs. Toch blijft het een samenhangend en zeer goed kloppend geheel, en straalt de muur rust uit. Op de foto is de muur gevoegd met een zandbeige voeg. Deze kleur komt ook weer terug in de stenen en dit zorgt ervoor dat er volledige eenheid is. Met deze muur krijgt je echt de sfeer van een oude natuurstenen muur. Supermooi, uniek, exclusief en te bewonderen bij ons in de showroom in Vaassen.
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraag 4 euro per m2 excl. BTW 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Antieke Mix

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: ruige brokken Natuursteen met diepte
 • Dikte: steenstrips met beperkte dikte tot ongeveer 4 cm
 • Verwerking: eenvoudig door de vlakke achterzijde!
 • Vorstbestendig: ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht: ca. 60 kg. per m2
 • Kleur: mix van zachte kleuren van beige tot oranje van bruin tot lichtgrijs
 • Hoekstukken: zijn verkrijgbaar!

Rocks Antieke Mix

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 7+4?