Detailfoto Rocks Mavro voegloos

Rocks Mavro:

 • Robuuste antracietkleurige Steenstrips
 • Rocks Hoekstukken zijn beschikbaar
 • Dikte van de Steenstrips: 3-5 cm
 • Vorstbestendig: binnen en buiten toepasbaar
 • De Rocks zijn geschikt voor het plaatsen zonder voeg

Rocks Mavro

Rocks Mavro

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Wij presenteren met trots de Rocks Mavro, een robuuste antracietkleurige Steen. Deze karaktervolle Natuurstenen kunnen op meerdere wijzes worden toe gepast, waardoor de ontwerper de Steen kan aanpassen aan de gewenste sfeer. Ten eerste kan de Steen met authentieke voeg maar ook koud (zonder voeg) worden geplaatst. Koud plaatsen zorg voor een strak gestapelde muur maar vraagt weliswaar daarom om specialisatie en ambacht wat betreft zetwerk. Als je met een voeg werkt, is het namelijk makkelijker in zetwerk om correcties uit te voeren. Natuurlijk kan de Steen ook met diverse kleuren voeg worden gecombineerd. Er zijn maar liefst 6 voegkleuren beschikbaar.

Projectinformatie Rocks Mavro

De antracietkleurige steen Mavro kent ook subtiele wit accenten. De Rocks zijn zowel binnen als buiten toepasbaar met een dikte welke varieert tussen de 3-5 cm. Voor meer gedetailleerde informatie over onze Rocks Mavro Steenstrips en hoe ze uw project positief kunnen beïnvloeden, verwelkomen wij u graag in onze grote en vernieuwde showroom in Vaassen. Ons team met specialisten staat klaar om u deskundig advies te geven en persoonlijk te begeleiden naar het maken van de beste keus voor uw specifieke behoeften.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Mavro

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Dikte: 3-5 cm
 • Verwerking: gespecialiseerd zetwerk is gewenst
 • Kleur: Antraciet/Zwart
 • Hoekstukken: Zijn leverbaar!
 • Voegen: De Rocks zijn zeer geschikt voor het koud plaatsen (zonder voeg materiaal)
 • Vorstbestendig: voor binnen en buiten toepasbaar
Rocks Mavro

Rocks Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de textuur van de Steenstrip en maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

Rocks Plaatsen

Rocks Voegen

Video’s

Architect Natuursteen  

Wandbekleding van puur natuursteen zonder voeg

Voordelen Rocks Mavro Steenstrips:

De kleuren grijs en Antraciet zijn eenvoudig te combineren. Grijze gevelbekleding of wandbekleding combineer je bijvoorbeeld met verschillende interieur- of exterieurstijlen. Grijstinten passen dus overal goed bij. Zowel bij warme als koele kleuren waardoor de Steenstrip veelzijdig is. Dankzij de textuur en de 3D patronen wordt deze grijze wandbekleding in verschillende toepassingen gekozen. Denk zeker ook aan de combinatie met betonvloeren. Een accent – zoals de Rocks Mavro Steenstrips – op wanden voegt absoluut een visuele interesse toe aan een ruimte.

Grijstinten

Deze kleuren dragen bij aan een industriële en/of minimalistische uitstraling. Sowieso passen grijze kleuren extra goed bij een industriële sfeer. Wanden en wandbekleding met grijs combineer je namelijk makkelijk met RVS of dus met ruwe materialen zoals Steenstrips. Maar ook met minimalistische meubels om een strakke en stoere ambiance te bereiken. De Mavro Steenstrips zijn zeer zeker een neutrale basis: een rustige factor waardoor andere accessoires en elementen in de ruimte (zoals meubels en kunstwerken) extra goed tot hun recht komen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.