Rocks Kavala grijze langwerpige Natuurstenen voor het verlijmen op de wand.

Rocks Kavala

 • Pure Natuurstenen van kwartsiet
 • Mooie natuurlijke grijze, neutrale tinten
 • Ambachtelijke Hand gekapte Stenen
 • Langwerpig en robuust van vorm
 • Steenstrips te verlijmen op de wand (sfeer: stapelmuur)

Rocks Kavala

Rocks Kavala

Rocks Steenstrips

Natuurstenen met beperkte dikte, ideaal voor tuinmuren of bijvoorbeeld bij een open haard. Het mooiste is verwerking zonder voeg!

Bekijk alle foto's

Gestapeld Natuursteen in neutrale grijstinten
Natuurstenen met een beperkte dikte, ideaal om een gestapelde Natuurstenen muur te maken. Hoofdkleur: muisgrijs, iets genuanceerd. De Rocks Kavala Steenstrips kennen een mooie gebroken zichtkant en kunnen op twee manieren worden verwerkt, gestapeld zonder voeg of juist met voeg. Zo kunt u een mooie gevelbekleding realiseren en kiezen wat het beste bij u past. Deze Rocks Kavala Steenstrips kunt u eenvoudig verwerken met bijvoorbeeld de ARDEX X77 en E90 lijm, vanaf 2 meter hoogte adviseren wij u ARDEX 7+8. Deze Steenstrips zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Ideaal voor in de tuin als stapelmuur, maar ook binnen bijvoorbeeld bij open haarden is deze Natuursteen een echte eyecather. Van het type Kavala zijn meerdere producten verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld Flagstones.
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Stapelmuur
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Kavala

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Zeer harde steen
 • Dikte: ca. 5 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakkke zijdes
 • Gewicht: ca. 60 kilo per m2
 • Kleur: Hoofdkleur grijs met her en der een zandkleur nuance
 • Hoekstukken: Er zijn geen hoekstukken verkrijgbaar van dit product
 • Voegen: Afhankelijk van de realisatie, kan dit worden afgevoegd
Rocks Kavala

Rocks Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Deze handleiding is geschreven voor Geopietra Steenstrips. Er staan echter zoveel praktische tips in dat wij deze handleiding toch willen delen ondanks dat u met Rocks echte Steenstrips plaatst van Natuursteen. Lees vooral tips over de mogelijkheden van plaatsing en zetwijzes. Dat is namelijk zeer praktisch. Voor voegmateriaal wordt voor Rocks zowel ARDEX gebruikt als Geobi. De uitleg van Geobi vindt u ook in deze handleiding.

Gebruik de textuur van de Steenstrip en maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

Rocks Plaatsen

Rocks Voegen

Video’s

Architect Natuursteen  

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.