Gevels met natuurstenen Steenstrips - J. van der Windt B.V.

Gebroken Natuursteen buiten

 • Karaktervolle muren met 3D reliëf
 • Muren zoals u ze vaak in het buitenland ziet
 • Met Steenstrips Rocks nú binnen handbereik
 • Steenstrips met beperkte dikte
 • Deze Rocks Steenstrips zijn geschikt voor binnen en buiten

Rocks – Buitenmuren

Lees meer

Rocks steenstrips buiten - Foto's

Steenstrips gevels, muren en wanden
Rocks Steenstrips buiten: stijlvolle buitenmuren, rotsachtige wanden in de tuin of natuurstenen borders. Met de Natuurstenen Rocks kan het allemaal! Deze Natuurstenen hebben de uitstraling van pure natuurstenen brokken. Echter, door de vlakke achterkant zijn deze Rocks veel makkelijker te plaatsen. De Rocks zijn er in vele kleuren en soorten. Plaats ze met voeg (keuze uit 6 voegkleuren) of koud op elkaar (dat wil zeggen zonder voeg).

De Rocks stenen zijn vorstbestendig waardoor deze stenen juist geschikt zijn voor buiten. Bovendien zijn de Rocks Steenstrips ook binnen toepasbaar. Rocks Steenstrips zijn op dit moment een populaire keuze voor het gebruik buiten. Zeker als het gaat om het aankleden van bijvoorbeeld de buitenwand van een woning, gebouw of utiliteit. Dan is de keuze van een goed en kwalitatief hoog materiaal belangrijk.

Rocks Steenstrips buiten

Een buitenmuur met deze natuurstenen Rocks zorgt voor een mooi 3D-effect. Dit komt door het reliëf van de Steenstrip. Om de Rocks verder toe te lichten: het gaat hier om Steenstrips voor buiten met een beperkte dikte. Maar na plaatsing ziet ook deze Rocks Steenstrips buitenmuur eruit als zijnde een pure massieve natuurstenen welke gemetseld is. Met deze materialen wordt dus feitelijk een robuuste, massieve muur nagemaakt. Een muurdecoratie met Rocks zorgt voor een karaktervolle, natuurlijke en exclusieve muur. Kortom: een natuurstenen gevel of buitenmuur met Rocks is een echte eyecatcher.

Landelijk, modern of mediterraan?

De massieve, karaktervolle muren van Rocks, passen perfect bij een landelijk ontwerp zoals bijvoorbeeld een villa met een rieten kap: Rocks blauw Antraciet. Natuurlijk komen deze Steenstrips ook juist bij moderne ontwerpen prima tot hun recht. De Rocks Muurstrips zorgen hoe dan ook voor een mooi contrasterende muur. Dit type Steenstrips (zie foto rechts) kent strakke, grijze kleurtonen met een donkere voeg.

Kwaliteit Rocks Steenstrips

Deze Steenstrips zijn dus gemaakt van echt steenmateriaal. Ze zijn dun, maar niet flexibel. De Rocks gebruik je bijvoorbeeld bij renovaties (bestaande muren of een gevel). Dit geeft zorgt voor een mooie, karaktervolle 3D wandbekleding. Het gebruik van strips biedt bovendien een scala aan voordelen zeker als ze buiten worden toegepast.

Rocks steenstrips buiten voordelen

Als eerste zijn de Rocks strips gewapend tegen de diverse weersomstandigheden zoals wij ze in Noord-Europa kennen. Dus of het zonnig is, regent of dat het vriest, deze Rocks zijn sterk, zonder dat ze hun aantrekkingskracht verliezen. Ook UV heeft geen invloed,  waardoor je niet bang hoeft te zijn voor verkleuring. Deze duurzame natuurstenen behouden hun kleur en structuur, ook na vele jaren.

Duurzame Steenstrips

Daarnaast zijn de Rocks Steenstrips buiten in het gebruik onderhoudsarm. Dat wil zeggen dat er geen herhaaldelijke behandelingen of verwerkingen nodig zijn, zoals bij traditionele stenen gevels vaak wel het geval is. Het schoon houden van de Steenstrips Rocks wordt eenvoudig gedaan (indien nodig) met lauw water en een borstel, waardoor het onderhoud zeer beperkt is.

Architect: State of Architecture | Aannemer: Bouwbedrijf Aquarius | Fotografie: Theo Meijer

Originele muren

Er zijn veel verschillende mogelijkheden met de Rocks strips. Zo zijn er veel verschillende varianten Rocks beschikbaar. Van antraciet tot brons, en van zwart tot beige. Realiseer hiermee een vrolijke of juist rustige sfeer. Maar ook wat betreft de voeg zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn wel zes verschillende voegkleuren! Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Hierdoor worden unieke muren en natuurstenen gevels gerealiseerd. Dit is de reden dat muren van Rocks erg origineel zijn. Geen enkele muur is namelijk hetzelfde. Voor mediterrane effecten kiest met het liefste een lichte kleur Steenstrip, vaak ook licht gevoegd. Sowieso zorgt een lichte voeg voor een zomers effect.

Rocks buiten

Creëer met deze Rocks bijvoorbeeld een karaktervolle gevel, robuuste buitenmuren of een sfeervolle tuinmuur. Rocks versterken buiten het natuurlijke effect van een groene tuin. Bovendien is het een unieke manier om de tuin verder aan te kleden of om de gevel te decoreren.

Ambachtelijk zetwerk

Rocks Steenstrips zijn gemaakt van puur natuursteen. De achterkant van de Natuurstenen Rocks zijn vlak gemaakt. Hierdoor is het zetwerk van de Rocks vergemakkelijkt. Eveneens zijn er hoekstukken beschikbaar. Deze hoekstukken zorgen er ook voor dat het plaatsen van de natuurstenen eenvoudiger wordt. Rocks worden op een geschikte wand verlijmd. Hierna wordt er gevoegd. De stenen worden soms ook koud op elkaar geplaatst (zonder voegen). U kunt de stenen zelf plaatsen of wij kunnen u een geschikte zetter aanraden.

Exclusieve wanden

Al met al, Rocks Steenstrips geven wanden, muren en gevels een exclusieve uitstraling. Het is een prettige optie voor buiten gebruik. De duurzaamheid, het gemak in onderhoud maar zeker ook de kosten efficiency ten opzichte van pure brokken Natuursteen, zorgen dat deze wandbekleding een populaire keus is voor aannemers, doe-het-zelvers, architecten en natuurlijk huiseigenaren. Kijk hier voor inspiratie voor Rocks binnenmuren.

Meer buitenmuren
 • Moderne villa met Steenstrips | BAAS architecten 172
  Geopietra – Buitenmuren

  Steenstrips van Geopietra voor gevels en buitenmuur. Zelfs mogelijk op gevelisolatie. Vraag ons om meer informatie!

 • Steenstrips tuinmuur 57
  Geopietra – Tuinmuren

  Natuurstenen tuinmuren buiten. Eenvoudig te bewerken met Geopietra Steenstrips. De sfeer van puur Natuursteen. Lees meer!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.