• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Rocks – Buitenmuren

Karaktervolle muren zoals u ze vaak in het buitenland ziet. Nu binnen handbereik. Bekijk de vele mogelijkheden en voorbeelden!

Rocks – Buitenmuren

Lees meer

Gebroken Natuursteen buiten - foto's

Steenstrips in vele kleuren en soorten

Stijlvolle buitenmuren, rotsachtige wanden in de tuin of natuurstenen borders. Met de Natuurstenen Rocks kan het allemaal! Deze Natuurstenen Rocks hebben de uitstraling van pure natuurstenen brokken. Echter, door de vlakke achterkant zijn deze Rocks veel makkelijker te plaatsen.

De Rocks stenen zijn vorstbestendig waardoor deze stenen goed buiten kunnen worden geplaatst. Bovendien kunnen de Rocks Steenstrips ook binnen toegepast worden.

Groot assortiment met Steenstrips

 

Foto album
Nog meer foto's?

Exterieur met Rocks

Een muur van deze natuurstenen Rocks zorgt voor een mooi 3D-effect. Dit komt door het reliëf van de steen. Hiernaast zijn de Rocks muur strips massieve natuurstenen. Hierdoor kan een robuuste muur worden gemaakt die ruw oogt. Muurdecoratie van Rocks zorgt voor een karaktervolle, natuurlijke en exclusieve muur. Kortom: een natuurstenen gevel of buitenmuur is een echte eyecatcher.

 

Landelijk, moderne en mediterrane stijl

De massieve, karaktervolle muren van Rocks, passen perfect bij een landelijk exterieur. Zie hiervoor bijvoorbeeld de Rocks rustieke lei. Dit type steenstrips heeft warme kleuren. Niet alleen in landelijke ontwerpen worden Rocks toegepast, maar ook in moderne ontwerpen komen deze Steenstrips goed tot zijn recht. De Rocks muurstrips kunnen hier bijvoorbeeld voor een mooi contrast zorgen. Zie daarvoor de Rocks blauw antraciet. Bovendien zien we vaak Rocks Steenstrips terug om een mediterrane muur te realiseren. Hiervoor zijn de Rocks Ibiza en de Rocks Melan erg geschikt. Dit komt door de beige en zandkleurig.

Gevelbekleding gemeentewerf Putten, type Rustieke Lei.

Originele muren

Er zijn veel verschillende mogelijkheden met de Rocks strips. Zo zijn er veel verschillende varianten Rocks beschikbaar. Van antraciet tot brons, en van zwart tot beige. Hierdoor kunt u een vrolijke of juist een rustigere sfeer realiseren. Maar ook wat betreft de voeg zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld wel vijf verschillende voegkleuren. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat er oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor worden unieke muren te gerealiseerd. Dit is de reden dat muren van Rocks erg origineel zijn. Geen enkele muur is namelijk hetzelfde.

Rocks buiten

Rocks buiten zorgen voor een exclusief interieur. Creëer met deze Rocks bijvoorbeeld een karaktervolle gevel, robuuste buitenmuren of een sfeervolle tuinmuur. Rocks versterken het natuurlijke effect van een groene tuin. Bovendien is het een unieke manier om de tuin te bekleden of om de gevel te decoreren.

Ambachtelijk zetwerk

Rocks Steenstrips zijn gemaakt van puur natuursteen. De achterkant van de natuurstenen Rocks zijn vlak gemaakt. Hierdoor is het zetwerk van de Rocks vergemakkelijkt. Eveneens zijn er hoekstukken beschikbaar. Deze hoekstukken zorgen er ook voor dat het plaatsen van de natuurstenen vergemakkelijkt. Rocks worden eerst op een geschikte wand gelijmd. Hierna wordt er gevoegd. De stenen kunnen ook koud op elkaar geplaatst worden. U kunt de stenen zelf plaatsen of wij kunnen u een geschikte zetter aanraden.

Exclusieve wanden

Al met al, Rocks geven de buitenmuren en gevels een exclusieve uitstraling. De eindeloze mogelijkheden met deze natuurstenen zorgen er namelijk voor dat de originaliteit gewaarborgd wordt. Bovendien kunnen Rocks ook binnen toegepast worden. Kijk hier voor inspiratie voor Rocks binnenmuren.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.