Rocks – Buitenmuren

Rocks – Buitenmuren

  • Karaktervolle muren met 3D reliëf
  • Muren zoals u ze vaak in het buitenland ziet
  • Met Steenstrips Rocks nú binnen handbereik
  • Steenstrips met beperkte dikte
  • Deze Rocks Steenstrips zijn geschikt voor binnen en buiten

Rocks – Buitenmuren

Lees meer

Gebroken Natuursteen buiten - foto's

Steenstrips gevels, muren en wanden
Stijlvolle buitenmuren, rotsachtige wanden in de tuin of natuurstenen borders. Met de Natuurstenen Rocks kan het allemaal! Deze Natuurstenen Rocks hebben de uitstraling van pure natuurstenen brokken. Echter, door de vlakke achterkant zijn deze Rocks veel makkelijker te plaatsen.

De Rocks stenen zijn vorstbestendig waardoor deze stenen goed buiten kunnen worden geplaatst. Bovendien kunnen de Rocks Steenstrips ook binnen toegepast worden. Groot assortiment met Steenstrips

Rocks Steenstrips

Een muur van deze natuurstenen Rocks zorgt voor een mooi 3D-effect. Dit komt door het reliëf van de steen. Hiernaast zijn de Rocks muur strips massieve natuurstenen. Hierdoor kan een robuuste muur worden gemaakt die ruw oogt. Muurdecoratie van Rocks zorgt voor een karaktervolle, natuurlijke en exclusieve muur. Kortom: een natuurstenen gevel of buitenmuur is een echte eyecatcher.

Landelijk, moderne en mediterrane stijl

De massieve, karaktervolle muren van Rocks, passen perfect bij een landelijk exterieur. Zie hiervoor het voorbeeld rechts op de foto: de Rocks blauw Antraciet. Dit type Steenstrips kent strakke, grijze kleurtonen. Niet alleen in landelijke ontwerpen worden Rocks toegepast, juist ook in moderne ontwerpen komen deze Steenstrips goed tot recht. De Rocks Muurstrips kunnen voor een mooi contrast zorgen.

Zie hieronder daarentegen de Rustieke Lei. Beide zijn mooie toepassingen van gevels met Natuursteen. Het zorgt voor een mooi contrast en wordt vaak met antraciet of zwart en stuc gecombineerd. Als laatste zien we vaak Rocks Steenstrips terug bij de realisatie van een mediterrane muur. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de Rocks Ibiza en de Rocks Melan geschikt. Dit komt door de beige en zandkleurig tinten in de Steen. Voor mediterrane effecten kiest met het liefste een lichte kleur Steenstrip, vaak ook licht gevoegd. Sowieso zorgt een lichte voeg voor een zomers effect.

Douche met Natuurstenen muur

Originele muren

Er zijn veel verschillende mogelijkheden met de Rocks strips. Zo zijn er veel verschillende varianten Rocks beschikbaar. Van antraciet tot brons, en van zwart tot beige. Hierdoor kunt u een vrolijke of juist een rustige sfeer realiseren. Maar ook wat betreft de voeg zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld wel zes verschillende voegkleuren. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat er oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor worden unieke muren en natuurstenen gevels gerealiseerd. Dit is de reden dat muren van Rocks erg origineel zijn. Geen enkele muur is namelijk hetzelfde.

Rocks buiten

Rocks buiten zorgen voor een exclusief interieur. Creëer met deze Rocks bijvoorbeeld een karaktervolle gevel, robuuste buitenmuren of een sfeervolle tuinmuur. Rocks versterken het natuurlijke effect van een groene tuin. Bovendien is het een unieke manier om de tuin te bekleden of om de gevel te decoreren.

Ambachtelijk zetwerk

Rocks Steenstrips zijn gemaakt van puur natuursteen. De achterkant van de Natuurstenen Rocks zijn vlak gemaakt. Hierdoor is het zetwerk van de Rocks vergemakkelijkt. Eveneens zijn er hoekstukken beschikbaar. Deze hoekstukken zorgen er ook voor dat het plaatsen van de natuurstenen vergemakkelijkt. Rocks worden eerst op een geschikte wand gelijmd. Hierna wordt er gevoegd. De stenen kunnen ook koud op elkaar geplaatst worden. U kunt de stenen zelf plaatsen of wij kunnen u een geschikte zetter aanraden.

Exclusieve wanden

Al met al, Rocks geven de buitenmuren en gevels een exclusieve uitstraling. De eindeloze mogelijkheden met deze natuurstenen zorgen er namelijk voor dat de originaliteit gewaarborgd wordt. Bovendien kunnen Rocks ook binnen toegepast worden. Kijk hier voor inspiratie voor Rocks binnenmuren.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.