Mooie muren met Steenstrips voor prachtige villa's

Waanzinnige villa

  • Steenstrips op de buitenmuren
  • Architect: Blokker Architecten
  • Aannemer: Schuurman BV
  • Steensoort: Moderno Geopietra

Steenstrips op de buitenmuur

Lees meer

Steenstrips op de buitenmuur

Moderno MG

Een waanzinnige villa op een geweldige locatie waarbij werkelijk alles naadloos op elkaar aansluit. Wat een allure heeft deze prachtige villa ontworpen door Blokker Architecten. Zowel het huis als de bijgebouwen, waaronder de paardenstal vormen een prachtig geheel. In dit ontwerp is een landelijke sfeer mede gecreëerd onder andere door het toepassen van de met riet gedekte daken. Zeer bijzonder zijn de houten constructiebalken te noemen die speels door het ontwerp lopen. En natuurlijk worden wij blij van het feit dat er mooie Geopieta Steenstrips zijn toegepast op de speelse afscheidingsmuur bij het zwembad.

Tuinmuren met Geopietra Steenstrips

De mooiste ontwerpen komen wij, als Flagstone Company, wekenlijks tegen. Vaak gaat het om buitenmuren of binnenmuren. Bij deze villa betreft het een speelse en decoratieve afscheidingsmuur. Mooi in combinatie met het houten zwemdek dat er tegen aan ligt. Belangrijk is bij de aanleg de bouwvolgorde te bepalen. Dat wil zeggen: men dient namelijk rekening te houden met de dikte en onregelmatigheden van de Geopietra Steenstrips.

Tuinplan
Dat kan het beste door de onderkant van de muur niet naar onder toe door te bekleden. En/of het zwemdek zwevend te houden. Het is namelijk niet mogelijk het dek volledig tegen de Geopietra Steenstrips aan te leggen. Wel kan het als er iets ruimte onder de Steenstrips wordt aangehouden. Maak een tuinplan van te voren wat de beste aanpak is.

Waterdicht maken van tuinmuren

Optrekkend vocht voorkom je te allen tijde als het gaat om het bekleden van Steenstrips op de buiten- of tuinmuur. Gebruik daarom altijd het glasvezelnet van Geopietra zodat er geen krimp en rek ontstaat met de ondergrond. Het advies te werken qua ondergrond met materialen die weinig tot geen water opnemen. Denk hierbij aan betonblokken. Een stenen muur van bakstenen als ondergrond zou je bij wijze van spreken nog het beste even kunnen interen.

Steenstrips Tuinmuur Moderno

Architect:


Blokker Architecten

Steensoort:


Steenstrips Moderno

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.