deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ronde Keien-Stenen

Lees meer

Ronde stenen en keien

Mooie stenen op de binnenmuren van de luxe buitenkeuken

Van garage tot riante buitenkeuken.

In maar liefst 6 weken tijd hebben de eigenaren de garage, behorende bij het mooie pand uit 1987, omgebouwd tot een luxe buitenverblijf. Hier wordt in de zomer optimaal gebruik van gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk koken, genieten en uitrusten.

Geopietra in het bijgebouw

Het mooie bijgebouw biedt alle luxe: een volledig ingerichte houten keuken met daarbij afgepaste accessoires en een robuuste stenen wand van Geopietra in de vorm van ronde stenen: dit betreft de Sasso Fiume kleur GT. Bij de grote tafel in het midden kan men ook optimaal van buiten genieten dankzij de vele ramen en openslaande deuren. Daarnaast is buiten van een overdekt terras voorzien. Hierdoor voelt het geheel voelt, landelijk en warm aan.

Geopietra kleurkeuzes  Geopietra Steenstrips assortiment

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Meer ronde Stenen
 • Collinare Steenstrips in een eetcafé 11
  Isolatie
 • Appenninico 9
  Isolatie
 • 3
  Isolatie
 • Prachtige kubistische villa liggend in Almelo 69

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.