Toce Steenstrips als wandbekleding

Steenstrips als wandbekleding?

 • Geopietra Steenstrips Toce: de sfeer van Natuursteen
 • Wandbekleding met Steenstrips voor binnen en buiten
 • Perfect voor wand- en gevelisolatie
 • Niet te onderscheiden van echte Natuurstenen

Wandbekleding met Steenstrips

Lees meer

Boxxis Architecten

Een grote uitdaging voor Boxxis Architecten. Zij hebben er voor gezorgd dat de Steenstrips Toce perfect passen in dit kubistische ontwerp (minimalistisch en strak). De Toce Steenstrips zijn langgerekt en passen perfect bij de belijning van het huis. De trap (zie foto verderop) is in het midden van de gelokaliseerd, waarbij de zijmuur omringd is met Geopietra. Het laten terugkomen van de wandbekleding met Steenstrips is een specifieke wens van de opdrachtgever. Bijvoorbeeld bij het zwembad alsook de royale leefruimte en tot slot de wandbekleding welke wij buiten aan de gevel terug zien. De sfeer van Natuurstenen in huis en in de tuin zorgt dus voor een warm contrast. Dankzij het grote wooncomfort en de goede keuzes voor wat betreft de aankleding, beleef je in deze villa 365 dagen per jaar een ultiem vakantie gevoel. Boxxis Architecten heeft samen met aannemer Van de Kolk Bouw dit prachtige project gerealiseerd.

Muurbekleding van deze villa

Ruimtelijk, robuust en vooral sfeervol. Dat zijn de voornaamste kenmerken van deze unieke wandbekleding met Steenstrips voor deze villa. Deze karaktervolle muurdecoratie met Toce Steenstrips is geplaatst door Melissen Zetwerk Natuursteen.

Waarom Steenstrips als Wandbekleding?

De opdrachtgever heeft de inrichting van de villa zelf ontworpen. Dit is buitengewoon goed bedacht en afgewerkt. Door de verschillende kleuren en materialen is deze villa in balans – zowel binnen als buiten. Daarnaast geeft de wandbekleding met Steenstrips een rustgevend beeld. De strak gestucte afwerking in combinatie met de Steenstrips zonder voeg als wandbekleding zorgt voor een zacht contrast. Daarnaast hebben de Steenstrips veel bouwtechnische voordelen. Aangezien deze licht en ademend zijn, is dit systeem van Wandbekleding met Steenstrips geschikt voor wand- en gevelisolatie. Feitelijk is dit muurbekledingsmateriaal voor vele muren geschikt.

Steenstrips Toce als interieur

Geopietra 

In deze huidige tijd zien wij een toename van Steenstrips in het interieur. Niet alleen als een muur met een accent maar soms ook meerdere muren tegelijk in een ruimte. Combineer deze karaktervolle Steenstrips van Geopietra altijd met andere items. Denk daarbij aan natuurlijke elementen die terugkomen in andere muren (stem bijvoorbeeld de voegkleur af op schilderwerk of kozijnen), meubels en bijvoorbeeld de keuze van verlichting. Hiermee wordt het een mooi geheel waarbij alles op elkaar is afgestemd.

Wandbekleding buiten

Privacy in de tuin speelt een belangrijke rol voor de opdrachtgever. Door te werken met de juiste beplanting en beschutting voor de wandbekleding met Steenstrips is dat doel hier zeker bereikt. Ondanks dat deze villa gebouwd is in een woonwijk is er geen inkijk van buurtbewoners of voorbijgangers. Het is een rustgevende plek om een vakantiegevoel in eigen huis te creëren. In de voortuin is er gebruik gemaakt van hoge en volle planten die de privacy garanderen.

(Lees hier het artikel van The Art of Living)

  -Gevonden in categorie: Geopietra en LeisteenWis filters
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 158
  Isolatie
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Cascata steenstrip wandbekleding keuken | Fotografie: Arjo van der Graaf 163
  Isolatie
 • Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living 161
  Isolatie
 • buitenmuren met steenstrips, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 141
  Isolatie
 • Cassaga Steenstrips voor buiten 8
  Isolatie
 • Luxe keuken wandbekleding - Moniga Steenstrips. 98
  Isolatie
 • Steenstrips Cimone van Geopietra in de overkapping buiten - veranda 26
  Isolatie
 • Valdostano Steenstrips Geopietra. 82
  Isolatie
 • Moderne villa met een natuurlijk contrast dankzij de Geopietra Steenstrips (Copyright: Geopietra) 15
  Isolatie
 • Geopietra Steenstrips 9
  Isolatie
 • Geopietra Steenstrips Maniero - Waain proeverij 26
  Isolatie

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.