• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 7+9?

Rocks Akkron

Mooie brokachtige Steen. In hedendaagse trendy kleuren. Antraciet blauw met zandkleurige nuance. Feitelijk overal toepasbaar. Maar zeker ook in moderne projecten. Toepassing zien wij overal terug. Een echte WOW-factor.

Rocks Akkron

Rocks Akkron

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Uniek materiaal met de look van pure Natuurstenen brokken!
Rocks Akkron zijn mooie massieve Natuurstenen Steenstrips met een ruwe uitstraling.  Daarnaast zijn deze brokken van Natuursteen binnen en buiten toepasbaar. Uniek door mooie blauw – grijs tinten met roestkleurige effecten. De achterzijde van de Rocks Steenstrips is gekalibreerd, dit wil zeggen vlak gemaakt. Hierdoor vereenvoudigt het zetwerk van de Rocks. Het voordeel is daarmee dat toepassingen van deze Natuurstenen op veel verschillende ondergronden mogelijk is. Rocks Steenstrips zijn dan ook hét perfecte alternatief voor pure Natuurstenen brokken! U realiseert een unieke rotswand in relatief korte tijd. Onze medewerkers zijn razend enthousiast en vertellen u er van alles over. Kom snel bij ons langs of vraag het Flagstone Magazine. In Vaassen hebben wij een grote voorbeeldmuur met dit geweldige Natuursteen.
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Akkron

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Ruige brokken Natuursteen met diepte
 • Dikte: Steenstrips met beperkte dikte tot ongeveer 5 á 6 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
 • Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht: ca. 80kg per m2.
 • Kleur: Blauw – grijs met warme roestkleurige nuanceverschillen
 • Hoekstukken Zijn verkrijgbaar!

Rocks Akkron

Rocks Steenstrips

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 8+1?