Steenstrips muren gevels

Rocks Brons Rustiek

 • Steenstrips met ’n mediterraan tintje
 • Unieke wandbekleding met afwisseling in kleur
 • Rocks Brons Rustiek: varianten van grijs tot oranje
 • Natuurstenen met een beperkte dikte
 • Er zijn maar liefst 6 voegkleuren mogelijk!

Rocks Brons Rustiek

Rocks Brons Rustiek

Rocks Steenstrips

Unieke karaktervolle muren kunt u maken met deze Rocks met diverse zandkleuren en bruintinten. Te zien bij SBS: The Sky is The Limit!

Bekijk alle foto's

Strak of nostalgisch? Met deze Steenstrips kan het allemaal!
Met deze exclusieve Steenstrips van puur natuursteen kunt u zelf het beeld bepalen. Alles is namelijk afhankelijk van de dikte en kleur van de voeg. Mocht u een strakke uitstraling wensen, dan houdt u een minimale voeg aan en kiest u de kleur voeg als aanverwant van de steen. Wilt u een meer nostalgische uitstraling, dan kiest u juist voor een ruige voeg en neemt u een voegkleur die meer afsteekt. U bent werkelijk waar in staat om meer dan tien verschillende muren te maken op basis van deze gegevens met één steensoort. Stelt u zich voor: vijf verschillende kleuren voeg, een verdiepte voeg, een minimale voeg of een volle voeg? Of zoals in Zuid-Frankrijk een volle voeg met een korrel. Deze keuzes zorgen uiteindelijk voor het totaalplaatje dat u wenst. Wij hebben een grote muur gemaakt van deze Steenstrips en raden u zeker aan een bezoek te brengen aan onze showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn) om deze te bekijken.
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Brons Rustiek

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: losse kwartsietstenen met karaktervolle vormen
 • Dikte: 1-3 cm
 • Verwerking; eenvoudig door de vlakke achterzijde, te verlijmen!
 • Vorstbestendig: ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht ongeveer 50 kilo per m2
 • Kleur: warme natuurlijke tinten, bruin-oranje, zand
 • Hoekstukken: zijn beschikbaar
Rocks Brons Rustiek

Rocks Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

Deze handleiding is geschreven voor Geopietra Steenstrips. Er staan echter zoveel praktische tips in dat wij deze handleiding toch willen delen ondanks dat u met Rocks echte Steenstrips plaatst van Natuursteen. Lees vooral tips over de mogelijkheden van plaatsing en zetwijzes. Dat is namelijk zeer praktisch. Voor voegmateriaal wordt voor Rocks zowel ARDEX gebruikt als Geobi. De uitleg van Geobi vindt u ook in deze handleiding.

Steenstrips plakken

De Rocks Brons Rustiek Steenstrips zijn scherp geprijsd en meestal direct vanuit voorraad leverbaar. U kunt ze zelf “plakken” met de ARDEX lijm op een geschikte muur (vlak, juiste ondergrond – dus geen verf of iets dergelijks en draagkrachtig genoeg). Een mooie klus om met het gezin in het weekend te klaren. Het zetwerk van de Steenstrips werkelijk waar meer dan verslavend, omdat u snel en mooi resultaat boekt. Met deze Rocks Steenstrips is het belangrijk dat u de vorm van de stenen volgt. Het gaat dus om een liggend patroon waarbij een grote steen in het zetwerk op de muur worden opgevolgd bijvoorbeeld door twee kleine stenen. U kunt enkele lijnen om de 40 cm plaatsen om te zorgen dat u voldoende horizontaal blijft werken.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.