• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 2+7?

Rocks Brons Rustiek

Steenstrips met ’n mediterraan tintje. Een bijzonder project. Dromen zijn er dus voor iedereen. Dat bewijst dit flamboyante stel! Met deze unieke wandbekleding onderging de Spaanse villa (in Nederland) een ware metamorfose. Bekijk nu alle foto’s.

Rocks Brons Rustiek

Rocks Brons Rustiek

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Strak of nostalgisch? Met deze steenstrips kan het allemaal!
Met deze exclusieve steenstrips van puur natuursteen kunt u zelf het beeld bepalen. Alles is namelijk afhankelijk van de dikte en kleur van de voeg. Mocht u een strakke uitstraling wensen, dan houdt u een minimale voeg aan en kiest u de kleur voeg als aanverwant van de steen. Wilt u een meer nostalgische uitstraling, dan kiest u juist voor een ruige voeg en neemt u een voegkleur die meer afsteekt. U bent werkelijk waar in staat om meer dan tien verschillende muren te maken op basis van deze gegevens met één steensoort. Stelt u zich voor: vijf verschillende kleuren voeg, een verdiepte voeg, een minimale voeg of een volle voeg? Of zoals in Zuid-Frankrijk een volle voeg met een korrel. Deze keuzes zorgen uiteindelijk voor het totaalplaatje dat u wenst. De Rocks brons rustiek steenstrips zijn zeer scherp geprijsd en direct vanuit voorraad leverbaar. U kunt ze zelf “plakken” met geschikte lijm op een geschikte muur (vlak, juiste ondergrond – dus geen verf of iets dergelijks en draagkrachtig genoeg). Een mooie klus om met het gezin in het weekend te klaren. Het is werkelijk waar meer dan verslavend, omdat u snel en mooi resultaat boekt. Met deze Rocks steenstrips is het belangrijk dat u de vorm van de stenen volgt. Het gaat dus om een liggend patroon waarbij een grote steen in het zetwerk op de muur worden opgevolgd bijvoorbeeld door twee kleine stenen. U kunt enkele lijnen om de 40 cm plaatsen om te zorgen dat u voldoende horizontaal blijft werken. Wij hebben een grote muur gemaakt van deze steenstrips en raden u zeker aan een bezoek te brengen aan onze showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn) om deze te bekijken.
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Brons Rustiek

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: losse kwartsietstenen met karaktervolle vormen
 • Dikte: 1-3 cm
 • Verwerking; eenvoudig door de vlakke achterzijde, te verlijmen!
 • Vorstbestendig: ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht ongeveer 50 kilo per m2
 • Kleur: warme natuurlijke tinten, bruin-oranje, zand
 • Hoekstukken: zijn beschikbaar

Rocks Brons Rustiek

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 7+4?