Rocks Ibiza. Binnen- en buitenmuur.

Rocks Ibiza Steenstrips

 • Wandbekleding Natuurstenen
 • inspiratie Spaanse eiland Ibiza
 • Voor de tuinmuur, de gevel van het vakantiehuis of living
 • Mediterrane en luxe bekleding voor de gevel
 • De mooiste muren zoals in het buitenland.

Rocks Ibiza

Rocks Ibiza steenstrips

Rocks Steenstrips

Rocks Ibiza Steenstrips. Natuurstenen – zoals in Ibiza – zonder voeg geplaatst. Voor mooie strakke muren met de sfeer van kalk. Kijk snel!

Bekijk alle foto's

Met de Rocks Ibiza Steenstrips voel je de zomer. Deze Natuurstenen met een beige – zandkleurige tint zijn juist ook mooi zonder voeg. Bijvoorbeeld in combinatie met matte, witte muren. Met deze Natuurstenen proef je de sfeer van Ibiza! Namelijk de trendy sfeer, witte kleuren en natuurlijke materialen. Feitelijk een knipoog naar het luxe hippie-leven.

Rocks Ibiza zetwerk

Een wandbekleding maken met deze Stenen vraagt om een specialistische aanpak. Daarom raden wij u aan een professionele zetter te benaderen. Dat wil zeggen een ambachtsman of -vrouw die deze waanzinnige Natuurstenen zo koud mogelijk op elkaar plaatst (zetwerk zonder voeg). Wij geven u graag alle advies. Natuurlijk is het ook mogelijk u in contact te brengen met een ervaren zetter. Deze Ibiza-muur is bij ons in de showroom te bezichtigen. Kom dus snel langs.
Losse meter verkoop is mogelijk. Meerprijs per m2 bedraagt 4 euro excl. BTW.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Ibiza

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: brokken kalksteen met Zuid-Europese uitstraling
 • Dikte: ca. 4-5 cm
 • Verwerking: gespecialiseerd zetwerk is gewenst
 • Gewicht: ca. 80 kg per m2
 • Kleur: warme beigetinten met her en der een lichte oranje nuance
 • Hoekstukken: zijn beschikbaar!
 • Voegen: ons advies is de stenen zonder voeg te laten plaatsen
 • Vorstbestendig: voor binnen en buiten toepasbaar
Rocks Ibiza

Rocks Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

Deze handleiding is geschreven voor Geopietra Steenstrips. Er staan echter zoveel praktische tips in dat wij deze handleiding toch willen delen ondanks dat u met Rocks echte Steenstrips plaatst van Natuursteen. Lees vooral tips over de mogelijkheden van plaatsing en zetwijzes. Dat is namelijk zeer praktisch. Voor voegmateriaal wordt voor Rocks zowel ARDEX gebruikt als Geobi. De uitleg van Geobi vindt u ook in deze handleiding.

Ibiza-muren

De Rocks Ibiza Steenstrips zijn alom bekend. Ze worden op dit Spaanse eiland met name gebruikt in combinatie met supermoderne woningen. Vaak kubistisch en wit gekalkt. In de zon en als contrast in het warme land zijn deze Ibiza-muren adembenemend voor het oog. Dit is dan ook de reden dat veel relaties – die Ibiza bezoeken – op zoek zijn naar Natuurstenen afkomstig van dit eiland. In ons assortiment hebben wij dan ook al jaren geleden deze mooie Spaanse Natuursteen omarmd. Met veel karakter qua structuur. Overwegend zijn de Rocks Ibiza mat van kleur en wellicht in de verte is er een keer een verdwaald glimmertje te zien.

Rocks Ibiza op Curaçao

Het is de Nederlandse bewoners op Curaçao dan ook niet ontgaan dat dit een populaire natuurstenen wandbekleding is. Door de voeg weg te laten in het zetwerk van de Ibiza Rocks Steenstrips, krijgt het patroon een moderne uitstraling. Foto’s omtrent deze Spaanse wandbekleding gaat dus in Nederland (maar ook daar buiten) niet onopgemerkt voorbij. In het fotoalbum van de Rocks Ibiza zijn dus ook voorbeelden te vinden van villa’s op Curaçao. Meestal opnieuw gecombineerd met wit stucwerk.

Steenstrips uitlichten

Voordat u aan de slag gaat met de Steenstrips Ibiza is het belangrijk om de muren uit te lichten. Dat wil zeggen dat u vooraf goed nadenkt over de verlichting. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld vanuit het plafond de Steenstrips Ibiza aan te lichten. Of door lampen die u op de Ibiza-muur maakt. Het leuke is dat er dan strijklicht op de Steenstrips valt. En dit zorgt voor een mooi 3D-effect en het zichtbaar worden van het reliëf in de Ibiza-Natuursteen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.