• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 8+1?

Rocks Ibiza steenstrips

Wandbekleding met natuurstenen zien wij steeds vaker. Voor de muur in de tuin, de gevel van het vakantiehuis of gewoon gezellig in de living. Met deze lichte kleur Rocks Ibiza steenstrips boekt u uniek resultaat! De mooiste muren zoals in het buitenland.

Rocks Ibiza

Rocks Ibiza steenstrips

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Met de Rocks Ibiza steenstrips voel je de zomer. Deze natuurstenen met een beige – zandkleurige tint zijn juist ook heel mooi zonder voeg. Heel mooi in combinatie met mat witte muren. Met deze stenen proef je de sfeer van Ibiza! Namelijk de trendy sfeer, witte kleuren en natuurlijke materialen. Feitelijk een knipoog naar het luxe hippie-leven. Een wandbekleding maken met deze stenen vraagt om een specialistische aanpak. Daarom raden wij u aan een professionele zetter te benaderen. Een ambachtsman of vrouw die deze waanzinnige stenen zo koud op elkaar plaatst. Wij geven u graag alle advies. Natuurlijk is het ook mogelijk u in contact te brengen met een ervaren zetter. Deze Ibiza-muur is bij ons in de showroom te bezichtigen. Kom dus snel langs.
Losse meter verkoop is mogelijk. Meerprijs per m2 bedraagt 4 euro excl. BTW.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Ibiza

Rocks steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: brokken kalksteen met Zuid-Europese uitstraling
 • Dikte: ca. 4-5 cm
 • Verwerking: gespecialiseerd zetwerk is gewenst
 • Gewicht: ca. 80 kg per m2
 • Kleur: warme beigetinten met her en der een lichte oranje nuance
 • Hoekstukken: voorlopig zijn enkel rechte stukken beschikbaar
 • Voegen: ons advies is de stenen zonder voeg te laten plaatsen
 • Vorstbestendig: voor binnen en buiten toepasbaar

Rocks Ibiza

Rocks Steenstrips

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+8?