• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 8+1?

Rocks Zwart

Een zeer natuurlijke en markante Steenstrip. Op zich minimaal diepte verschil. In de strip zijn mooie natuurlijke kleuren vindbaar. Waardoor de suggestie wordt gewekt alsof de muur er al eeuwen staat. Natuurlijk staat of valt alles met voegkleur en zetwijze.

Rocks Zwart

Rocks Zwart

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Vlak aan de achterkant – eenvoudig te verwerken!
Deze Stenen worden exclusief bekapt voor The Flagstone Company en zijn in dikte verwerkt. Hiermee bent u in staat eenvoudig een natuurstenen muur te maken. De Rocks Zwart zijn overwegend antraciet grijs maar kennen wel wat speelse nuances wat de Steenstrip spannend maakt. Het heeft wel iets weg van Basalt maar dan rechthoekiger bekapt. Deze Steenstrips kunnen overal worden toegepast, dus ook buiten. Voor gevelbekleding,een tuinmuur, een vijver of juist bij de open haard. Voor zetwerk geldt dat het resultaat zeer uiteen kan lopen, afhankelijk van uw wensen. Er is keuze in voegkleur, zetwijze en afwerking van de voeg. In onze showroom staat een proefmuur. Wij kunnen u alle technische informatie verstrekken.
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW. 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Steenstrips

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Losse Natuurstenen met beperkte dikte
 • Dikte: ca. 2-4 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde
 • Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Kleur: Zwart met zandkleur nuance
 • Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!
 • Gewicht: ca. 40 kilo per m2

Rocks Zwart

Rocks Steenstrips

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 7+4?