• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 8+1?

Rocks blauw antraciet steenstrips

Steenstrips op de wand van een rietgedekte villa in ’t Gooi. Natuursteen met neutrale kleuren en diverse blauw-grijs tinten. Handmatig bekapt en direct uit voorraad leverbaar.

Rocks Blauw Antraciet

Rocks Blauw Antraciet steenstrips

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Dit is een mooi natuurlijk product met rocks in de kleuren grijs en blauw, met een zandkleurige nuancering. De langwerpige steenstrip staat dankzij de kleuren mooi in combinatie met zowel moderne als landelijke bouwwerken. Dit product is geschikt voor buiten. Het is een uitdaging om deze Rocks blauw antraciet steenstrips zelf te plaatsen, maar het is op zich goed te doen, omdat deze steenstrip beperkt is qua dikte en vlak is aan de achterkant. Het zetten van Rocks kan op diverse wijzen worden uitgevoerd: koud op elkaar of juist met voeg, een verdiepte voeg of overvolle voeg. 50% van het zetwerk wordt bepaald door de uitstraling van de natuursteen en de kwaliteit ervan. De andere 50% door de juiste voegkleur te kiezen, de zetwijze en afwerking van de voeg. Als u de stenen “koud” op elkaar plaatst of als u de steenstrip wilt bekappen, dan heeft u meer materiaal nodig. Als u een grijze of donkergrijze voeg aanhoudt, komt de steen over het algemeen moderner over en legt de steen een link met andere materialen die dezelfde kleur hebben. Kiest u bijvoorbeeld voor een lichte kleur voeg zoals zand, dan wordt het geheel meer zomers en mediterraan. Hoe mooi is het dat er zoveel keuzes zijn op dit gebied! Wij adviseren u er graag over. Kom gerust eens langs in onze showroom.
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Blauw Antraciet

Rocks steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: losse steenstrips van kwartsiet met langwerpige vormen
 • Dikte: 2-3 cm
 • Verwerking: eenvoudig door de vlakke achterzijde, te verlijmen!
 • Vorstbestendig: ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht: ongeveer 50 kilo per m2
 • Kleur: grijs, blauw met zandkleurige nuance
 • Hoekstukken: zijn beschikbaar

Rocks Blauw Antraciet

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+6?