• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 8+1?

Rocks Steenstrips

Rocks Rustieke Lei

Rocks Rustieke Lei

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Leistenen voor binnen en buiten. Natuurlijke uitstraling.
Mooie losse stenen met zeer warme kleuren en nuances. Steenstrips die zeer goed te combineren zijn omdat de kleuren niet al te gedurfd zijn. Passen daarmee perfect in het Nederlandse landschap. De Rocks Rustiek zijn leistenen, zowel binnen als buiten toepasbaar. Uitstraling komt overeen met die van een gemetselde muur. De stenen kenmerken zich door de vele strakke vormen. Het is daarom erg belangrijk dat er horizontale lijnen terugkomen in het zetwerk. Zo realiseert u optisch het beste eindresultaat. Voor dit product zijn ook hoekstukken verkrijgbaar. Het voegen geschiedt eenvoudig met gebruik van een spuitzak.
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Rustieke Lei

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Losse leistenen met voornamelijk rechte vormen
 • Dikte: ca. 1-3 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
 • Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht: ca. 40 kg per m2
 • Kleur: Zeer warme bruinten, met lichte geel/beige accenten

Rocks Rustieke Lei

Rocks Steenstrips

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 5+9?