Rocks Pedro buitenmuur

Rocks Pedro Steenstrips:

 • Verkrijgbaar in normaal formaat
 • Of in Pedro Plus met extra grote Steenstrips
 • In meerdere diktes leverbaar
 • Voor binnen en voor buiten
 • Karaktervol met veel 3D-effect

Rocks Pedro

Rocks Pedro

Rocks Steenstrips

Van deze Natuurstenen word je hebberig. Een genot om deze mooie langwerpige Stenen van kwartsiet toe te passen als mooie robuuste muur.

Bekijk alle foto's

Rocks Pedro Steenstrips hebben een grote aantrekkingskracht. Kies voor standaard formaat of voor de Plus-variant tegen meerprijs. Plus staat voor grote Stenen.

Op onze zoektochten in het buitenland hebben wij na lang zoeken deze mooie Natuurstenen ontdekt. Pure kwaliteit en zeer natuurlijke kleuren. Deze stroken – strippen van Kwartsiet zijn zowel koud te plaatsen (gestapeld Natuursteen) als met voeg. Dat wil zeggen dat deze Natuurstenen op de muur gestapeld worden verlijmd met of zonder voegmateriaal (de sfeer van een stapelmuur).

Indien een voeg wordt toegepast, wordt de muur authentieker. Deze Natuurstenen worden mooi aangeleverd in sterke houten kratten. De bijzondere Steenstrips zijn zeker niet te gewaagd en een ware lust voor het oog. Feitelijk past alles erbij.  Zeker als er ook nog andere materialen zoals stucwerk of hout mee worden gecombineerd. Dan komt het product extra mooi zo zijn recht.

Het gaat hier om onderhoudsvrije Natuurstenen muren waarmee u prachtige details in en rondom het huis kunt realiseren. Een topklasse eindproduct. Gaat u een huis kopen, verbouwen of uw woning opknappen dan zou dit een mooi sfeer item zijn voor de wand of muur! Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW. 

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Stapelmuur
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Pedro

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Mooie grove Natuurstenen strips met ruwe uitstraling
 • Dikte: 3-5 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde, te verlijmen!
 • Gewicht: Ca. 70 kilo per m2
 • Kleur: Grijs, blauw met zandbruin nuance
 • Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
Rocks Pedro

Rocks Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Deze handleiding is geschreven voor Geopietra Steenstrips. Er staan echter zoveel praktische tips in dat wij deze handleiding toch willen delen ondanks dat u met Rocks echte Steenstrips plaatst van Natuursteen. Lees vooral tips over de mogelijkheden van plaatsing en zetwijzes. Dat is namelijk zeer praktisch. Voor voegmateriaal wordt voor Rocks zowel ARDEX gebruikt als Geobi. De uitleg van Geobi vindt u ook in deze handleiding.

Gebruik de textuur van de Steenstrip en maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

Rocks Plaatsen

Rocks Voegen

Video’s

Architect Natuursteen  

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.