Rocks Iron
Rocks Steenstrips

Rocks Iron

Rocks Iron

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Een steen zoals men in authentieke muurtjes kan aantreffen. Op zich mat van kleur maar er valt zoveel te ontdekken in de muur dat het echt een spannende, stoere steen is. Vooral koud gezet komt dit materiaal waanzinnig tot zijn recht. Een wandbekleding maken met deze stenen vraagt om een specialistische aanpak. Daarom raden wij u aan een professionele zetter te benaderen. Een ambachtsman of vrouw die deze waanzinnige stenen zo koud op elkaar plaatst. Wij geven u graag alle advies. Natuurlijk is het ook mogelijk u in contact te brengen met een ervaren zetter. Verkoop per losse m2 is mogelijk. De meerprijs bedraagt 4 euro exclusief BTW.

Geschikt voor:
Binnen
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Iron

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
  • Dikte: 3-5 cm
  • Verwerking: gespecialiseerd zetwerk is gewenst
  • Kleur: Grijs
  • Hoekstukken: Zijn leverbaar!
  • Voegen: ons advies is de stenen zonder voeg te laten plaatsen
  • Vorstbestendig: voor binnen en buiten toepasbaar
Rocks Iron

Rocks Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

Deze handleiding is geschreven voor Geopietra Steenstrips. Er staan echter zoveel praktische tips in dat wij deze handleiding toch willen delen ondanks dat u met Rocks echte Steenstrips plaatst van Natuursteen. Lees vooral tips over de mogelijkheden van plaatsing en zetwijzes. Dat is namelijk zeer praktisch. Voor voegmateriaal wordt voor Rocks zowel ARDEX gebruikt als Geobi. De uitleg van Geobi vindt u ook in deze handleiding.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.