deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Bekleding buitenmuren

Lees meer

Geopietra: een innovatief product

Metamorfose door bekleding met Steenstrips

Mart Lenis houdt zich vanuit zijn onderneming Mart Lenis Bouwmanagement & Advies bezig met het begeleiden van en adviseren over grotere vastgoedprojecten. Samen met zijn vrouw koos hij voor het bekleden van de buitenmuren van zijn privéwoning voor het product Geopietra.

Regelmatig stoppen er nu mensen voor hun huis om de gevels nader te bestuderen. Tenslotte is de familie Lenis één van de voorlopers als het gaat om het toepassen van het innovatieve product Geopietra op deze schaalgrootte in Nederland. ‘Ik doe projectmanagement op bouwprojecten, over het algemeen utiliteitsbouw, voor zowel overheden, instellingen als bedrijven. Bij voorkeur hebben de projecten een zekere mate van complexiteit.

Renovatie

“Het oorspronkelijke huis is van 1964 en in 1997 is het grondig gerenoveerd, bij die verbouwing is er een bovenverdieping op gekomen. De onderzijde van de woning was gele baksteen en de bovenbouw was van een iets lichtere kleur stucwerk. De kleurstelling en het materiaalgebruik zijn nooit naar mijn tevredenheid geweest. De laatste verbouwing betrof een uitbreiding met een nieuwe keuken van 50 m2 en om te voorkomen dat er nog een extra materiaal aan de gevel zou komen, ben ik op zoek gegaan naar een materiaal voor de begane grond.”

Twee soorten Steenstrips

“De keuze voor de mix werd ons aangeraden door The Flagstone Company; zij hadden hier goede ervaringen mee. Wij hebben gekozen voor Blumone en Toce GP. Op de hoeken is meer Toce gebruikt, omdat deze iets groter van formaat zijn. Een goed advies moet je ter harte nemen en wij hadden daar zelf ook een goed gevoel bij. De keuze voor het materiaal en kleur was in ons geval snel gemaakt.”

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Complimenten over de Steenstrips

“Het materiaal bestellen, is snel geregeld. Het vinden van een goede zetter was lastiger, totdat het bericht kwam dat op nog geen 15 km bij ons vandaag een ervaren steenzetter was gevestigd. Het zetbedrijf heeft geweldig werk geleverd, alles is deskundig, met betrokkenheid en naar grote tevredenheid uitgevoerd. Het materiaal is heel specifiek en zeker decoratief. Wanneer zich een gelegenheid voordoet, dan is toepassing van het materiaal zeker een optie. het is om die reden voor The Flagstone Company van belang dat architecten, binnenhuisarchitecten, landschapsarchitecten weten dat het materiaal bestaat en de mogelijkheden kennen.

“We krijgen er nog steeds complimenten over.”


Zij kunnen dan als de gelegenheid zich voordoet dit integreren in het ontwerp. Ons huis is met de verbouwing echt heel comfortabel geworden, dat was het belangrijkste doel. Dat het er aan de buitenzijde ook goed uitziet, is natuurlijk ook van belang. We krijgen er nog steeds complimenten over. Nu moet de tuin nog groeien.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.