backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Melan Terug

Rocks Melan

Voeg toe aan wishlist Restaurant Loetje, Natuurstenen.
Natuurstenen muur bij Restaurant Loetje Rotterdam.Steenstrips bij Loetje Rotterdam.Wandbekleding dakterras. Type Rocks Melan.Steenstrips Rocks Melan zijn ook geschikt voor buitengebruik.Rocks Melan. Wandbekleding bij Delano Delicatesse in Diemen.Natuurstenen wand in de tuin met Steenstrips.
Rocks type Melan. Project van Mark Fuller Architects te Enkhuizen.Steenstrip muur: door de vlakke achterzijde eenvoudig te plaatsen.Hoekstenen steenstrips met een beperkte achterkant.Rocks Melan Steenstrips toegepast bij een bijzonder project. Toegepast is een lichte kleur voeg.Natuurstenen plint gemaakt van Rocks Melan.Rocks Melan zijn geschikt voor wanden en gevels buiten.
Rocks Melan zijn uitermate geschikt voor Natuurstenen Tuinmuren.Rocks Melan zijn licht van kleur.Rocks Melan met ARDEX Voeg zandbeigeRocks MelanSteenstrips op de wand detailfoto. Geschikt voor binnen en buiten.Rocks Melan met een lichte kleur voeg.
Rocks Melan. Buitentoepassing. Ook hoekstukken verkrijgbaar.Hoekstukken Rocks Melan. Geschikt voor buitenhoeken.Hoekstukken steenstrips. Steenstrips muur winkel.Natuurlijke stenen muur.Natuurstenen muur kachel.
Natuurstenen muur bij de houtkachel. Natuurstenen buitenmuur. Natuurstenen Rocks Steenstrips zijn niet dikker dan 5 cm.Steenstrips buitenmuur. Rocks Melan.Natuurstenen tuinmuur met steenstripsRocks Melan toegepast in een ibizastijl.
Rocks Steenstrips in de woonkamer.
€ 79.00 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Robuuste Natuurstenen met karaktervolle uitstraling!

 
De Rocks Melan kenmerken zich door de overwegend lichte kleuren. Het materiaal heeft als hoofdkleuren zandbeige - wit en verscheidene aardetinten. De Steen is met breuk afgewerkt aan de voorzijde en kenmerkt zich door veel reliëf. Door de vlakke achterzijde van de Rocks Steenstrips zijn deze eenvoudig te verwerken met ARDEX X77 en E90, vanaf 2 meter hoogte adviseren wij ARDEX 7+8.  Ook de voegkleur is voor het eindresultaat erg belangrijk. Er zijn verschillende voegkleuren verkrijgbaar. De Rocks Melan is één van de meest gevraagde Rocks soorten onder onze relaties.  Losse verkoop per m2 is mogelijk: handlingskosten 4 euro exclusief BTW.  U haalt het ultieme vakantie gevoel snel in huis! In onze showroom in Vaassen hebben wij vele voorbeeld muren, waaronder een muur met deze Steenstrips!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Mediterrane Steenstrips - trendy en karaktervol


"Rocks van het eerste uur. Mooi, robuust en wellicht ook een mediterraan tintje. Als u deze Steenstrips plaatst, kunt u voor meerdere voegafwerkingen kiezen. Kies u voor een verdiepte voeg dan lijken de Steenstrips meer op rotsachtige Stenen; echte brokken Natuursteen. Kies u voor een volle voeg, dan wordt de wand meer één geheel en krijgt u een veel rustiger beeld. Deze Steenstrips kunt u maximaal toepassen, bijvoorbeeld voor de inrichting van een restaurant, een veranda, een tuinmuur met ibizasfeer, gevelbekleding of een muur in de woonkamer."
Deciréé van Limburg, Backoffice Medewerkster, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Natuurstenen met Ibiza Sfeer!

Structuur: Mooie dunne Natuurstenen strips met ruwe uitstraling
Dikte: ca. 5 cm
Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
Gewicht: ca. 85 kg per m2
Kleur: Lichte kleuren, overwegend wit met bruin/gele scharkeringen
Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
5 cm Pallet 20 m2Recht85 kg per m2€ 79,00 per m2
5 cm 1 m1Hoekstuk20 kg per m1€ 89,00 per m1
Werkbeschrijving

Rocks Steenstrips zijn aan de achterzijde Vlak gemaakt!

 
Door de vlakke achterzijde zijn de Rocks Melan in dikte en gewicht beperkt en daardoor eenvoudiger plaatsbaar dan grove Natuurstenen brokken. Rocks Steenstrips zijn hét perfecte alternatief voor een massief ogende muur, opgebouwd uit stapelblokken. De ondergrond dient cementgebonden, draagkrachtig en egaal genoeg te zijn voor de plaatsing. Neemt u bij twijfel over de ondergrond gerust contact met ons op. De stenen zijn perfect te verlijmen met bijvoorbeeld de X32 van ARDEX. Verlijm vol en zat, zowel lijm aanbrengen op de ondergrond, alsook op de achterzijde van de stenen. Breng de stenen vervolgens aan met een schuivende beweging. Plaats de Stenen altijd ca. een halve cm hoger dan de uiteindelijk plek. Door het gewicht kunnen de Rocks nog iets zakken. Eventueel kunt u de Stenen vastzetten met kleine gebroken Stenen. Een grote voorbeeldmuur van dit bijzondere Natuurgesteente kunt u zien bij onze grote showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn).
 

Lees meer over de Steenstrip Verwerking:

Aanverwante producten Meer informatie

Nóg enthousiaster worden over Rocks Steenstrips?

 
Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

 
« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten