deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Steenstrips

Lees meer

Steenstrips kopen

Natuursteenstrips voor wand- en gevelbekleding

Steenstrippen zijn er voor alle soorten natuurlijke muren. Wij verkopen natuurstenen voor exclusieve wandbekleding zoals Rocks, Natuursteenstrips, maar ook Baksteenstrips, Steenpanelen en Geopietra Steenstrips. Het gaat hierbij om unieke muur- en gevelbekleding. Dus voor vele soorten strips in alle vormen (van langwerpig tot keien) voor uw interieur of exterieur kunt u bij ons terecht: van woonkamer tot natuurstenen gevels. Onze Natuursteenstrips zijn beperkt in dikte (dun). Wilt u Steenstrips kopen, kom dan langs in Vaassen. Dan krijgt u het juiste beeld van de beoogde natuurstenen wandbekleding. Of vraag ons GRATIS Flagstone Magazine met inspiratie over Steenstrips eerst aan. Voor architecten zijn er profielen van Geopietra verkrijgbaar voor ontwerpprogramma’s.

Assortiment: 6 productgroepen
U kunt kiezen uit 5 verschillende producten Steenstrips. Deze zijn vervolgens weer onderverdeeld in soorten en kleuren per productfamilie.
 • Natuursteenstrips hoekafwerking bij kozijnen. Betreft Brons Rustiek.

  Steenstrips makkelijk te verwerken, voegloos. Panelen, hoge kwaliteit met 3d effect.

  Bekijk producten
 • Sfeervolle veranda. Omkleding van de haard met Geopietra steenstrips.

  48 verschillende soorten in 4-7 kleuren. Unieke, prachtige, bijzondere Steenstrips.

  Bekijk producten
 • Rocks Pepe zorgen voor een mooie mediterrane uitstraling. Ideale wandbekleding met een beperkte dikte.

  27 soorten pure Natuurstenen in dikte bewerkt. Voor mooie natuurstenen muren.

  Bekijk producten
 • Baksteenstrips naast de open haard

  10 soorten industriële Steenstrips Baksteen. Hip, authentiek en karaktervol materiaal.

  Bekijk producten
 • Steenpanelen bij het zwembad - voegloos

  Voegloze natuursteen panelen met verankering. Klasse en exclusiviteit.

  Bekijk producten
 • Geopietra verlijming.

  Afdekkers, lijm, voeg, verlichting etc. Hoogwaardige materialen.

  Bekijk producten

Zoek nu op filter:

Een natuurstenen gevel of muur visualiseren, maakt uw keuze makkelijker. Wij hebben filters gemaakt om uw keuze voor de soorten Steen strips eenvoudiger te maken.

Producten worden geladen...

Steenstrips in diverse soorten

Natuurlijk hoeft het niet altijd een hele natuursteen gevel te zijn. Het kan ook gaan om gedeeltelijke van exclusieve wandbekleding. Dus bijvoorbeeld het bekleden van Steenstrips van een gashaard of het plaatsen van diverse soorten keien of rotsen bij een schouw.  Naast natuurstenen muurbekleding is er bij ons ook volop keuze voor industriële bakstenen muren. Door deze terug te laten komen in een vintage interieur krijgt uw project met wandbekleding weer een eigentijdse natuurlijke boost. En het is echt leuk om een wand van bijvoorbeeld baksteen of natuursteen zelf te maken. Stel bijvoorbeeld eens een muur van Steenstrips met een oude look voor bij u in het interieur. Hoe gaaf is dat! The Flagstone Company heeft in ieder geval een groot en aantrekkelijk assortiment 3D-wandbekleding, waarbij u zowel Steenstrips met of zonder voeg kan kiezen.

Binnen en buiten

De trend van nu is vooral om de sfeer van gestapeld natuursteen binnen en buitenshuis te gebruiken. Een natuurstenen wandbekleding die in een buitenmuur (natuurstenen gevel) overloopt. Of juist wanden van de keuken binnen te bekleden en daarnaast een tuinmuur buiten. Wij doen u graag de tip aan de hand om deze muren van Natuurstenen vervolgens smaakvol te verlichten. Door deze verlichting maar natuurlijk ook de zon, komt de gelaagdheid van de 3D steenstrips namelijk extra mooi in beeld.

Steenstrips zonder voeg

Natuurlijke wandbekleding zonder voeg valt bij ons onder de categorie Steenstrip panelen of Natuursteenstrips. Zelfs onze lijn met Geopietra heeft dit soort strippen (Steenstrips voegloos) in het assortiment. Het gaat daarbij om panelen met de sfeer van natuursteen, en die daarnaast eenvoudig geplaatst kunnen worden. Dit type muurstrips hoeft dus niet te worden gevoegd, wat enorm veel tijd scheelt bij het plaatsen. Steenstrips in de vorm van panelen geven het effect van gestapelde natuurstenen. Een groot voordeel is dat er geen werk voor voegen aan te pas komt.

Het creëren van je eigen muur met deze mogelijkheden

Alpe Steenstrips Geopietra - wandbekleding van de open haard

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Steenstrips haard
Steeds vaker kiezen mensen voor een warm element. Door een accent te geven met deze bijzondere Steenstrips achter de houtkachel of bij de schouw. Het mooiste is om groot te denken bij het realiseren van een muur. Dus voldoende diepte in de Steenstrips haard. En wellicht niet teveel andere ruimtes erbij (zoals een uitsparing voor houtblokken). Denk vooral eenvoudig bij het ontwerpen van een openhaard. Dan realiseert u echt het wow-effect.
 • Cascata Steenstrips (Geopietra) open haard.

  Robuuste wandbekleding haard

  Bekijk dit product!
 • Natuursteenstrips op open haard type rocks rustieke lei

  Natuurstenen bekleding

  Meer informatie!
 • Natuurstenen muur open haard.

  Gestapeld Natuursteen

  Lees meer!
 • Natuursteenstrips Rustieke Lei. Haard. Uitvoering: Bouwbedrijf Tizo uit Zoetermeer.

  Strak en moderne bekleding

  Kies een kleur!

Steenstrips op isolatie

Kiest u voor gevelisolatie en duurzaam wonen? Kijk dan bijvoorbeeld naar de Geopietra Steenstrips. Deze zijn ademend en kunnen met een kleine voorbewerking op isolatie worden verwerkt. Wij zien volop toepassing van natuurgevelstenen bij moderne woningen, waaronder kubistische ontwerpen. Bij kubisme is de architect of opdrachtgever vaak op zoek naar een contrast. Dit is te vinden in een natuurlijke gevelbekleding door keuze van de vorm of de kleur van de Steenstrip in combatie met isolatie. Men kiest voor moderne toepassingen vaak voor Steenstrips in de kleuren (licht)grijs of antraciet, maar ook zandbeige en aardetinten komen veel voor.

Wandbekleding van Steenstrips
Informatie over de belangrijkste aspecten van Steenstrips. Zoals meer informatie over de kleur en over de gelaagdheid van deze gevel- en muurbekleding. De trends in deze muurtegels en de veel voorkomende ondergronden.
 • Plakstrips voor op de muur natuursteen

  Driedimensionaal

  Bekijk gelaagdheid
 • Steenstrips badkamer gemaakt met Geopietra Blumone

  Grijs, donkergrijs, zwart

  Kies voor grijstinten
 • Zetwerk van Rocks Blauw bij het station in Driebergen.

  Beperkt in dikte

  Ervaar de voordelen
 • Steenstrips baksteen in de slaapkamer

  Bakstenen muur maken

  Ga aan de slag
 • Baksteenstrips Keuken Industrieel.

  Huis industrieel inrichten

  Kies voor Bakstenen
 • Een stijlvol interieur met Natuursteenstrips

  Prijzen van Steenstrips

  Steenstrips kopen
 • Woonkamer Steenstrips.

  Stenen muur woonkamer

  Foto's bekijken
 • bim textures

  3D-beelden voor Architecten

  Download de Textures

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.