deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Natuursteenstrips binnen

Karaktervol materiaal in de vorm van Steenstrips met een lengte tot ongeveer 55-60 cm. In Z- of S-vorm leverbaar. Er zijn meerdere kleuren en soorten binnen ons assortiment beschikbaar.

Natuursteenstrips – Binnen

Lees meer

Steenstrips binnen

De diverse soorten Muurstrips worden op verschillende manieren binnen toegepast. De Steenstrips zijn vaak te zien als unieke muurdecoratie in de slaapkamer, of juist als decoratieve stenen aan de wand in de gang, woon- of eetkamer. De natuurstenen Steenstrips worden ook steeds vaker gebruikt als karaktervolle wandbekleding met de mooie eigenschap van het 3D effect. Daarnaast neemt ook het gebruik van deze natuurstenen bekleding buiten toe. Voor luxe badkamers gebruikt met met name kwartsiet Steenstrips omdat deze beter bestand zijn tegen vocht. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden, bekijk in bovenstaand fotoalbum alle inspiratie foto’s!

Natuurstenen muurbekleding

Toen in 2004 de Flagstone Company werd opgericht, was al snel duidelijk dat er veel animo was voor gestapeld natuursteen. Met name was er veel vraag naar kleine strips van Natuursteen in de vorm van een paneel. Daarom zochten wij naar een nieuwe manier voor het bekleden van muren en wanden. En kwamen wij uit op het gemak van Natuursteenstrips. Wij bieden verschillende kleuren natuurstenen strips aan. Maar er zijn ook talloze andere mogelijkheden Steenstrips voor binnen en buiten, zoals bijvoorbeeld Rocks .

Bekijk hier de verschillende soorten Natuursteenstrips

Steenstrips voor het interieur

De panelenworden gemaakt van puur natuursteen. Het zijn Steenstrips die aan elkaar zijn verlijmd. Hierdoor is het plaatsen relatief eenvoudig. Deze Steenstrips hebben een z-vorm, waardoor het na plaatsing een massief geheel is. De kwartsiet soorten wandpanelen zijn binnen en buiten toepasbaar en kunnen ook in badkamers geplaatst worden. Belangrijk is te vermelden dat onze Natuursteenstrips van goede kwaliteit zijn. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat gerealiseerde muren met deze Steenstrips voldoende reliëf hebben. Hierdoor ontstaat een natuurstenen muur met 3D-effect. Dat effect van Steenstrips wordt benadrukt door het aan te lichten. Bovendien hebben deze Natuurstenen strips een mooie en diepe kleur. Van sfeervolle rustieke kleuren, tot moderne grijze kleuren. Door de mooie diepe kleuren, komt de muur goed tot zijn recht. Steenstrips die enkel binnen gebruikt worden zijn de Natuursteenstrips Rustieke en Zwarte lei.

Stijlvolle muren van Natuursteen

Van antraciet tot goud, van zwart kwartsiet tot oranje. Deze Steenstrips gebruikt u zowel binnen als buiten (met uitzondering dus van de lei). En zorgt ervoor dat u snel het resultaat van een unieke Natuurstenen muur bereikt. De kracht van deze Steenstrips is het paneel dat bestaat uit meerdere kleine stukjes Natuursteen. Allemaal wisselend in vorm en in dikte. Daardoor is liggen met deze Steenstrips stijlvolle muren van Natuursteen binnen handbereik. Huidige muren worden met weinig moeite veranderd in exclusieve natuurstenen muren. Een natuurstenen muur geeft een onuitwisbare handtekening aan uw interieur of exterieur van uw woning. Natuursteenstrips: een product dat klasse en sfeer uitstraalt.

Keuze Steenstrips voor binnen

Een binnenmuur wordt een echte eyecatcher. Het beste is om geen gebruik te maken van een plint maar de Steenstrips tot aan de grond te bevestigen. Hierdoor wordt het één mooie aaneengesloten, volle muur. Kortom: er zijn verschillende manieren om de natuurstenen Muurstrips toe te passen. Bovendien zijn er verschillende kleuren beschikbaar. De keuze voor de soort Steenstrip, is uiteraard geheel afhankelijk van uw interieur dat u binnen toepast. Maar het is natuurlijk ook afhankelijk van uw smaak en wensen. Bent u benieuwd hoe Steenstrips thuis bij u binnen in de kamer goed tot hun recht komen? Kom dan naar de showroom in Vaassen voor uitgebreid advies! Wij hebben maar liefst 5600 m2 showroom: een zeer groot assortiment met Steenstrips. Hier leest u meer over stenen muur in de woonkamer.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.