Natuursteenstrips Goud Kwartiet BTC, The Gallery - Steenstrips binnen

Natuursteenstrips binnen

  • Karaktervol materiaal in de vorm van Steenstrips
  • Lengte tot ongeveer 55-60 cm.
  • In Z- of S-vorm leverbaar.
  • Er zijn meerdere kleuren en soorten binnen ons assortiment beschikbaar.

Natuursteenstrips – Binnen

Lees meer

Steenstrips Blumone binnen en buiten muur

Steenstrips voor binnen kopen

De diverse soorten Muurstrips worden op verschillende manieren binnen toegepast. De Steenstrips zijn vaak te zien als unieke muurdecoratie in de slaapkamer. Of juist als decoratieve stenen aan de wand in de gang, woon- of eetkamer. De natuurstenen Steenstrips worden ook steeds vaker gebruikt als karaktervolle wandbekleding met de mooie eigenschap van het 3D effect. Daarnaast neemt ook het gebruik van deze natuurstenen bekleding buiten toe. Voor luxe badkamers gebruikt men met name kwartsiet Steenstrips omdat deze beter bestand zijn tegen vocht. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden voor het kopen van Steenstrips voor binnen. Bekijk in bovenstaand fotoalbum alle inspiratie foto’s!

Natuurstenen muurbekleding

Toen in 2004 de Flagstone Company werd opgericht, was al snel duidelijk dat er veel animo was voor gestapeld natuursteen. Met name was er veel vraag naar kleine strips van Natuursteen in de vorm van een paneel. Daarom zochten wij naar een nieuwe manier voor het bekleden van muren en wanden zowel binnen en buiten. En kwamen wij uit op het gemak van Natuursteenstrips. Wij bieden verschillende kleuren natuurstenen strips aan. Maar er zijn ook talloze andere mogelijkheden voor Steenstrips in huis, zoals bijvoorbeeld Rocks.

Bekijk hier de verschillende soorten Natuursteenstrips

Baksteenstrips Casale in de keuken | Pluck Fotografie

Natuursteenstrips binnen

De panelen worden gemaakt van puur Natuursteen. Bij Natuursteenstrips gaat het om steentjes die los aan elkaar zijn verlijmd. Hierdoor is het plaatsen relatief eenvoudig. Deze voerlonen Steenstrips hebben een z-vorm, waardoor het na plaatsing een massief geheel is. De kwartsiet soorten wandpanelen kunnen ook buiten en in badkamers geplaatst worden. Belangrijk is te vermelden dat onze Natuursteenstrips van goede kwaliteit zijn. Tevens is het een belangrijk bijkomend voordeel dat gerealiseerde muren met onze Steenstrips voldoende reliëf hebben. Hierdoor ontstaat een natuurstenen muur met 3D-effect. Dat effect van Steenstrips wordt benadrukt door het aan te lichten. Bovendien hebben deze Natuurstenen strips een mooie en diepe kleur. Van sfeervolle rustieke kleuren, tot moderne grijze kleuren. Door de mooie diepe kleuren, komt de muur goed tot zijn recht. Steenstrips die enkel binnen gebruikt worden zijn de Natuursteenstrips Rustieke en Zwarte lei.

Keuze Steenstrips voor binnen

Een binnenmuur wordt een echte eyecatcher. Het beste bij verwerking van deze Steenstrips is om geen gebruik te maken van een plint. De Steenstrips dient u tot aan de grond te bevestigen. Hierdoor wordt het binnen één mooie aaneengesloten, volle muur. Kortom: er zijn verschillende manieren om de natuurstenen Muurstrips toe te passen. De keuze voor de soort Steenstrip, is uiteraard geheel afhankelijk van uw interieur dat u binnen toepast. Maar het is natuurlijk ook afhankelijk van uw smaak en wensen. Bent u benieuwd hoe Steenstrips thuis bij u in de kamer goed tot hun recht komen? Kom dan naar de showroom in Vaassen voor uitgebreid advies! Wij hebben maar liefst 5600 m2 showroom: een zeer groot assortiment met Steenstrips. Hier leest u meer over stenen muur in de woonkamer.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Stijlvolle muren van Natuursteen

Van antraciet tot goud, van zwart kwartsiet tot oranje. Deze Steenstrips kunt u dus zowel bij interieur als exterieur gebruiken (met uitzondering dus van de lei). De verlijming van Steenstrips zorgt ervoor dat u snel het resultaat van een unieke Natuurstenen muur bereikt. De kracht van deze Steenstrips is dus dat het paneel uit meerdere kleine stukjes Natuursteen bestaat. Allemaal wisselend in vorm en in dikte. Daardoor liggen – met deze Steenstrips -stijlvolle muren van Natuursteen binnen handbereik. Huidige muren worden met weinig moeite veranderd in exclusieve natuurstenen muren. Een natuurstenen muur geeft een onuitwisbare handtekening aan uw interieur of exterieur van uw woning. Natuursteenstrips: een product dat klasse en sfeer uitstraalt.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.