deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Natuursteenstrips – Binnen

Lees meer

Steenstrips binnen

Strips voor het interieur

U tovert uw binnenwand in een korte tijd eenvoudig om tot een massief ogende muur met natuursteenstrips. Plaatsen is vrij eenvoudig. Natuursteenstrips zetten op de binnenmuur is namelijk makkelijker dan het verwerken van pure natuurstenen. Daarom kunt u deze natuurstenen muur ook zelf plaatsen. Hierbij is het van belang dat de natuursteenstrips worden geplaatst op een geschikte ondergrond. Volg daarom ons uitgebreide advies.

Muurstrips in het interieur

Deze Steenstrips worden op verschillende manieren toegepast. De Steenstrips zijn vaak te zien als unieke muurdecoratie in de slaapkamer, of juist als decoratieve stenen aan de wand in de gang of woonkamer. De natuurstenen muurstrips zijn ook terug te zien in sfeervolle keukens. Bovendien kunnen de kwartsiet Steenstrips toegepast worden in luxe badkamers. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden, bekijk daarom hier de inspiratie foto’s!

Natuurstenen muurbekleding

Toen in 2004 de Flagstone Company werd opgericht, was al snel duidelijk dat er veel animo was voor gestapeld natuursteen. Met name de vraag naar kleine strips van Natuursteen in de vorm van een paneel. Daarom zochten wij naar een nieuwe manier voor het bekleden van muren en wanden zowel binnen als buiten. En we kwamen uit op Natuursteenstrips. Momenteel bieden wij zelfs een twintigtal verschillende kleuren natuurstenen strips aan.

Bekijk hier de verschillende soorten Natuursteenstrips

Natuursteenstrips van kwaliteit

Natuursteenstrips worden gemaakt van puur natuursteen. Het zijn strips die aan elkaar zijn verlijmd. Hierdoor is het plaatsen relatief eenvoudig. Deze Steenstrips hebben een z-vorm, waardoor het na plaatsing een massief geheel is. De kwartsiet soorten Natuursteenstrips zijn binnen en buiten toepasbaar en kunnen ook in badkamers geplaatst worden. Belangrijk is te vermelden dat onze Natuursteenstrips van goede kwaliteit zijn. Een belangrijk bijkomend aspect is dat de gerealiseerde muren voldoende reliëf hebben. Hierdoor krijg je een muur met 3D-effect. Dat effect wordt benadrukt door het aan te lichten. Bovendien hebben deze natuurstenen strips een mooie en diepe kleur. Van sfeervolle rustieke kleuren, tot moderne grijze kleuren. Door de mooie diepe kleuren, komt de muur goed tot zijn recht.

Stijlvolle muren van Natuursteen

Van antraciet tot goud, van zwart kwartsiet tot oranje. Deze Steenstrips gebruikt u zowel binnen als buiten (met uitzondering van de lei). En zorgt ervoor dat u snel het resultaat van een unieke Natuurstenen muur bereikt. Met deze strips liggen stijlvolle muren van Natuursteen binnen handbereik. Huidige muren worden met weinig moeite veranderd in exclusieve natuurstenen muren. Een natuurstenen muur geeft daarbij een compleet andere sfeer aan het interieur of exterieur van uw woning. Natuursteenstrips: een product dat klasse en sfeer uitstraalt. Hierdoor wordt een muur een echte eyecatcher.

Keuze Steenstrips

Kortom: er zijn verschillende manieren om de natuurstenen Muurstrips toe te passen. Bovendien zijn er verschillende kleuren beschikbaar. De keuze voor de soort Steenstrip, is uiteraard geheel afhankelijk van uw interieur, uw smaak en uw wensen. Bent u benieuwd hoe Steenstrips in het interieur goed tot zijn recht komen? Kom dan naar de showroom in Vaassen voor uitgebreid advies! Hier leest u meer over stenen muur in de woonkamer.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.