• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Natuursteenstrips – Binnen

Lees meer

Steenstrips voor binnen

Steenstrips in de woonkamer, slaapkamer en gang

U tovert uw binnenwand in een korte tijd eenvoudig om tot een massief ogende muur met natuursteenstrips. Plaatsen is vrij eenvoudig. Natuursteenstrips zetten op de wand is namelijk makkelijker dan het verwerken van pure natuurstenen. Daarom hoeft u dit werk in principe niet uit te besteden, maar kunt u het ook zelf plaatsen. Hierbij is het bijvoorbeeld van belang dat de natuursteenstrips worden geplaatst op een geschikte ondergrond. Hierover geven wij u graag uitgebreid advies.

Muurstrips in het interieur

Deze Steenstrips worden op verschillende manieren toegepast. De Steenstrips zijn vaak te zien als unieke muurdecoratie in de slaapkamer, of juist als decoratieve stenen aan de wand in de gang of woonkamer. De natuurstenen muurstrips zijn ook terug te zien in sfeervolle keukens. Bovendien kunnen de kwartsiet Steenstrips toegepast worden in luxe badkamers. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden, bekijk daarom hier de inspiratie foto’s!

Natuurstenen muurbekleding

Toen in 2004 de Flagstone Company werd opgericht, werd al snel duidelijk dat er veel animo was voor gestapeld natuursteen. Er was vooral veel vraag naar kleine strips van natuursteen in de vorm van een paneel. Hierdoor gingen wij op zoek naar deze nieuwe manier van het bekleden van muren en wanden. En we kwamen uit op Natuursteenstrips. Momenteel bieden wij zelfs 10 verschillende kleuren natuurstenen strips aan.

Bekijk hier de verschillende soorten Natuursteenstrips

Natuursteenstrips van kwaliteit

Natuursteenstrips worden gemaakt van puur natuursteen. Het zijn strips die aan elkaar zijn verlijmd. Hierdoor is het plaatsen relatief eenvoudig. Deze strips hebben een z-vorm, waardoor het na plaatsing een massief geheel is. De kwartsiet soorten Natuursteenstrips zijn binnen en buiten toepasbaar en kunnen ook in badkamers geplaatst worden. Deze natuursteenstrips zijn van goede kwaliteit. Het voordeel hiervan is dat de muren diep reliëf hebben. Hierdoor krijg je een muur met 3D-effect. Bovendien hebben deze natuurstenen strips een mooie en diepe kleur. Van sfeervolle rustieke kleuren, tot moderne grijze kleuren. Door de mooie diepe kleuren, komt de muur goed tot zijn recht.

Stijlvolle muren van natuursteen

Van antraciet tot goud, van zwart kwartsiet tot oranje. De steenstrips voor binnen zorgen ervoor dat er snel een uniek resultaat bereikt wordt. Met deze strips liggen stijlvolle muren van Natuursteen binnen handbereik. Huidige muren worden met relatief weinig moeite veranderd in exclusieve natuurstenen muren. Een natuurstenen muur geeft een compleet andere sfeer aan het interieur van uw woning. Natuursteenstrips is een product dat klasse en sfeer uitstraalt. Hierdoor wordt de muur een echte eyecatcher.

Keuze Steenstrips

Kortom: er zijn verschillende manieren om de natuurstenen muurstrips toe te passen. Bovendien zijn er verschillende kleuren beschikbaar. De keuze voor de soort Steenstrip, is uiteraard geheel afhankelijk van uw interieur, uw smaak en uw wensen. Bent u benieuwd hoe Steenstrips in het interieur goed tot zijn recht komen? Kom dan naar de showroom in Vaassen voor uitgebreid advies! Hier leest u meer over stenen muur in de woonkamer.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.