• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

Natuursteenstrips – Binnen

Lees meer

Steenstrips voor binnen

Steenstrips in de woonkamer, slaapkamer en gang

U tovert uw binnenwand in een korte tijd eenvoudig om tot een massief ogende muur met natuursteenstrips. Plaatsen gaat vrij eenvoudig. Natuursteenstrips zetten op de wand is makkelijker dan het verwerken van pure natuurstenen. In principe hoeft u dit werk niet uit te besteden. In onze showroom geven wij u graag uitgebreid advies. Belangrijk is dat u zorgdraagt voor een geschikte ondergrond. Wij zien deze Steenstrips voor binnen terug in de slaapkamer, of als decoratieve stenen wand in de gang of woonkamer. Laat u inspireren door onze unieke foto's.

Natuurstenen muurbekleding

In 2004 startten wij met The Flagstone Company als bedrijf en richtten wij vrij snel daarna natuursteenstrips.nl op. Dit kwam door de aanhoudende vraag voor gestapeld natuursteen: kleine strips van natuursteen in een paneel. Relaties vroegen ons of dat mogelijk was met Flagstones. En dus zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe vorm van het bekleden van muren en wanden. Daaruit volgde de aankoop van Natuursteenstrips in allerlei kleuren.

Steenstrips voor binnen- en buitenmuren

Van antraciet tot goud, van zwart kwartsiet tot oranje. De steenstrips voor binnen zorgen ervoor dat er snel resultaat bereikt wordt en muren van Natuursteen binnen handbereik liggen. Bent u benieuwd hoe steenstrips in de woonkamer goed tot zijn recht komen? Lees meer over een stenen muur in de woonkamer.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.