backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Natuurstenen Muren Hans en Grietje Een sprookje met klasse Natuursteen Terug

Natuurstenen Muren zoals je ze tegenkomt in Frankrijk!

​Ontwerp: Familie Dielissen en Architect John van Ee

 

Hans en Griet Dielissen hebben in negen maanden tijd een zeer ambitieus en groot project neergezet. Samen met Architect John van Ee uit Harderwijk hebben zij een bijzondere horeca gelegenheid gerealiseerd. Heksen en een spannende sfeer, spelen een grote rol bij de inrichting. De aanleiding van de nieuwbouw is het feit dat het oude sprookjerestaurant is afgebrand. Zelf ken ik de locatie Hans en Grietje al jaren. Ik kom er met mijn zusje, nichtjes en neefjes en ook een dochter van mijn vriendin heeft er lange tijd gewerkt. Heerlijke pannenkoeken maar vooral de ambiance maakt de sfeer. Zo rustig gelegen midden in de polder, ver weg van alle drukte. Kinderen kunnen hier uitrazen, heerlijk spelen, genieten van het springkussen en ga zo maar door: een echt kinderparadijs. Eind 2015 ontving ik in onze showroom twee aardige mensen. “Ik ben Grietje, zei mevrouw. Dan ben jij vast Hans”, geinde ik nog. Dat klopt! “Ahha, dan zijn jullie Hans en Grietje uit Zeewolde, maar dan in het echt. Tijdens ons genoeglijke gesprek kreeg ik foto’s te zien van Natuurstenen muren, zoals dat vaak in het buitenland wordt gezet. Vooral niet te netjes en met veel voeg. Heerlijk zo’n project. Ik zag het in werkelijkheid al voor ogen. Eén conclusie kon ik direct maken: mensen met passie en die ondanks alles gewoon doorgaan. Lees onder de foto's verder.
 

Realiseer uw eigen sprookje met ons assortiment Steenstrips!

Natuurstenen Muren - Hans en Grietje Zeewolde

Steenstrips op de muren bij Hans en Grietje Zeewolde. Er zijn oranje kleurige Natuurstenen gebruikt en een zwarte variant. Samen met de zetters heeft Hans deze Sierstrippen geplaatst en gevoegd. Hiermee is de gewenste uitstraling verkregen. Zie hoe mooi het is geworden!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

De Steenstrips moesten vooral niet te netjes worden geplaatst!


Vandaag ben ik er dan in Zeewolde weer voor het eerst. Het is nog mooier dan de tekeningen. Letterlijk een sprookje. Eigenlijk kan ik niet wachten om de camera te pakken maar ik meld mij eerst maar even netjes aan. “Is Grietje er ook?”, vraag ik aan de bouwers. “Nee maar Hans wel”, zegt Hans zelf die zich in overal omdraait. Onder het genot van een kop koffie en speculaas, laat hij mij meteen alles met enthousiasme zien. Het gehele pand is vanaf de brand in negen maanden tijd neergezet. Iets wat eigenlijk niet mogelijk is. De stalen opbouw stond er nog in januari en vanaf dat moment was het zwoegen om de doelstelling “wij zijn met Pasen weer open” te halen. Heel even leek dat een illusie, totdat Hans besloot alle timmermannen uit de omgeving op te roepen. Wel 300 koffiebekertjes per dag! Hans is vooral heel erg “3D” ingericht en kwam samen met Grietje en de Architect al snel tot het eerste ontwerp.  Alles wat de inrichting betreft heeft Hans samen met Grietje gerealiseerd. Zij hebben het orgel via Marktplaats gekocht. Het komt uit de Oosterkerk uit Amsterdam. En het ornament ervan was zo groot dat het er niet meer onder paste. Nu is dit deel opgenomen direct onder het dak bij de grote kroonluchter. Er zijn vier grote ruimtes ingericht met allen een eigen stijl. Kinderen kunnen overal tussen en door klimmen en glijden via drie glijbanen naar beneden. Ook kunnen ze in een kamer de grond laten trillen en de heks op het orgel laten spellen. Spanning ten top. De tafels zijn daarom goed vastgemaakt. Hans heeft dit allemaal zelf gemaakt en samen uitgedacht met Grietje. In één van de kamers staat alles op zijn kop aan het plafond. Ik ben na het maken van de foto’s de auto in gestapt en heb direct mijn collega gebeld. Als je kinderen hebt, is dit een spektakel waar je lekker in het weekend of op een vrije dag eens leuk langs kunt gaan maar zeker ook voor volwassenen is het de moeite waard. Let dan zeker eens op de kleine details (een echte grafzerk en de Nachtwacht met vlag (I love Maxima). Er zitten zoveel grapjes en doorgedachte ideeën in. Je kunt je ogen er de kost geven!


Klik hier voor als u Steenstrips wilt kopen - Assortiment

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten