backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips - kubistisch Binnen en buiten de sfeer van Natuurstenen Terug

Keuze voor Moniga Steenstrips 

Een ontwerp van Best Architecten

 

Het is de trend van deze tijd. Moderne kubistische villa’s volledig duurzaam gebouwd. Het straatbeeld verandert hierdoor en dat is positief. Door toevoeging van dit soort ontwerpen, is het niet alleen maar meer baksteen. Het beeld wordt meer afgewisseld. Toch willen onze relaties een toevoeging naast het strakke stucwerk en kiezen daarom vaak voor de uitstraling van Natuursteen. Zo ook deze familie.

Bekijk alle Steenstrips


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Het bepalen van de keuze Steenstrips

 
Na een bezoek aan de showroom in Vaassen werd de keuze tussen Cascata en Moniga Steenstrips snel duidelijk. Het verschil tussen deze twee Steenstrips is de ruigheid. De Moniga doet ouder aan waardoor het contrast met het modernisme groter wordt. De Cascata is in zijn algemeenheid minder vlak dan de Moniga. Vele mensen kiezen vaak voor grijs, maar deze familie koos juist voor een zachte kleur, zeer goed passend bij het stuc- en houtwerk en de mooie zwarte details. De kracht van de toepassing is dat de Steenstrip zowel binnen als buiten is doorgevoerd. Het wordt daardoor een eenheid. Heel even bij het plaatsen, schrok men van de kleur. Voor het plaatsen, kan het namelijk zijn dat de kleur dieper is omdat de Steen nog niet helemaal is gedroogd. Men kan echter wel gelijk gaan verwerken. Droging duurt 3-8 weken en gaat heel geleidelijk. Het was dus even geduldig zijn. Na de droogtijd was het plaatje helemaal kloppend. Deze Steenstrips zijn gereconstrueerd en daardoor vanwege het beperkte gewicht, geschikt voor isolatie. Ik ben bij tevreden mensen die er alles aan doen om deze fotosessie tot een succes te maken. Het is werkelijk waar een uniek project.

Mooie keuze wandbekleding


Bij aankomst bij deze villa is het weer even op adem komen van verbazing. Want hoe fantastisch mooi is dit? Dit is toch een pareltje! Modern en eigentijds. Een heerlijk huis om in te wonen. Groot en optimale ruimte, kubistisch en duurzaam. De combinatie met het hout maakt het helemaal af. De Steenstrips zijn zowel binnen als buiten toegepast. Dit versterkt de sfeer.

Hellen Eekhof, Eigenaresse van The Flagstone Company, Tel. +31 578 560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten