• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 3+5?

Van Flamant tot Modern

Als herenkapper buigt Pieter zich tegenwoordig over architectuur in plaats van kapsels. En dat is een succes. Een bijzonder mooie strakke en duurzame, vrijstaande villa als resultaat.

Van Flamant naar modern

Lees meer

Geopietra Steenstrips Moderno

Kubistische bouw

Van landelijk appartement naar minimalistische villa: op een mooie hoekkavel in Noord Brabant hebben Pieter en zijn echtgenote Mieke deze prachtige kubistische villa gebouwd. Pieter is van beroep herenkapper, maar heeft ervaring met de ontwikkeling van onroerend goed en dat is hier goed terug te zien. Er zijn mooie duurzame materialen binnen en buiten gebruikt.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Minimalistisch ontwerp

Ondanks het minimalistische aspect heeft deze familie een zeer eigen sfeer weten te behouden. Pieter is tevreden over het bezoek – dat zij beide brachten – aan de showroom van The Flagstone Company in Vaassen. Op basis van de gemaakte keuze, is aansluitend een deel van de muren van deze woning met Geopietra Moderno GS Steenstrips bekleed, (geplaatst door P&P Groenprojecten). Het contrast tussen de witte muren en de ruige Steenstrips zorgt voor een aangename sfeer bij de tuinmuur, de gevel en de veranda met open haard. Het maakt de tuin echt gezellig.Van een Flamant-stijl in een Belgisch pastorie-woning in een grote stad naar minimalistisch, kubistisch, vrijstaand in een kleiner Nederlands dorp. Duurzaamheid is belangrijk en de gehele woning op deze mooie plek is dan ook gebouwd met de gevelisolatie van Strikolith. Een bijzonder mooie combinatie: stuc en steen; het zorgt voor een beleving die inmiddels meerdere mensen inspireert.

Geopietra Steentrips Moderno

Pieter is tevreden over het bezoek – dat zij beide – aan de showroom van The Flagstone Company in Vaassen brachten. Op basis van de gemaakte keuze, is aansluitend een deel van de muren van deze woning met Geopietra Moderno GS Steenstrips bekleed, (geplaatst door P&P Groenprojecten). Het contrast tussen de witte muren en de ruige Steenstrips zorgt voor een aangename sfeer bij de tuinmuur, de gevel en de veranda met open haard. Het maakt de tuin echt gezellig.Van een Flamant-stijl in een Belgisch pastorie-woning in een grote stad naar minimalistisch, kubistisch, vrijstaand in een kleiner Nederlands dorp. Duurzaamheid is belangrijk en de gehele woning op deze mooie plek is dan ook gebouwd met de gevelisolatie van Strikolith. Een bijzonder mooie combinatie: stuc en steen; het zorgt voor een beleving die inmiddels meerdere mensen inspireert.
Meer Steenstrips bekijken?
Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.