deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Natuursteenstrips – Badkamer

Lees meer

Steenstrips in de badkamer

Natuurstenen wanden

Natuursteenstrips in de badkamer geven een luxe en unieke uitstraling. Zeker in combinatie met mooie verlichting. Voor steenstrips in de badkamer geldt dat kwartsiet steenstrips de beste keuze is. Zeker voor wanden die continu nat worden. Daarnaast is goede lijm en de ondergrond essentieel. Naast verwerking in de badkamer, zijn er toepassingen mogelijk in de sauna en andere ruimtes in en om het huis. Wij verkopen impregneermiddelen, waarmee u de mooie wandbekleding kunt beschermen.

Steenstrips ondergrond natte ruimtes

De natuurstenen wand met Steenstrips in de badkamer maakt de ondergrond niet waterdicht. Dat geldt niet alleen voor onze Steenstrips, maar ook voor keramiek tegels. Door de voeg is namelijk vochtopname mogelijk. Het is daarom dus belangrijk dat er een geschikte, draagkrachtige en cementgebonden ondergrond is. Bespreek dit met uw aannemer. De natte ruimte dient conform de richtlijnen van het laatste bouwbesluit te zijn opgeleverd. Vervolgens kan de badkamer of sauna met ARDEX 7 en 8 verder geschikt gemaakt worden. Volg hierbij het advies van ARDEX. Aansluitend moeten de Steenstrips na plaatsing enkele weken drogen. Veel mensen vragen ons informatie om de Steenstrips in de natte ruimte te gebruiken. Hierbij geldt dat het onze voorkeur geniet om de Steenstrips bijvoorbeeld achter het bad of bij de wastafelwand toe te passen in plaats van in het echte natte douche gedeelte.

Inspuiten van de Natuursteenstrips met sealguard impregnatie.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.