deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Steenstrips buiten

 • Decoratieve, exclusieve en sierlijke uitstraling
 • Onderhoudsarm
 • Mooi als contrast in kleur en structuur
 • 3D effect wat reliëf betreft

Natuursteenstrips – Buiten

Lees meer

Steenstrips Buiten - Foto's

Gevelbekleding en Tuin

Steeds vaker worden Steenstrips buiten op de gevel of op de buitenmuur verwerkt. Natuursteenstrips zijn Sierstrips zonder voeg. Gemaakt van pure Natuurstenen, verlijmd aan elkaar. Voor toepassing buiten is het advies Natuursteenstrips van kwartsiet te gebruiken. ARDEX geeft de lijm (ARDEX 7+8) vrij waarbij tot 3,5 meter geen verankering nodig is. De ondergrond voor Steenstrips verdient daarbij wel de juiste aandacht en moet droog, geschikt en draagkrachtig te zijn. Lijmen van ARDEX zijn cementgebonden. Onze showroom in Vaassen kent tal van mogelijkheden voor steenstrips buiten. Kom eens langs op afspraak!

Steenstrips buiten – mogelijkheden

The Flagstone Company heeft veel opties voor Steenstrips die buiten kunnen worden toegepast. Van Geopietra Steenstrips tot Rocks. Van Flagstones tot Steenpanelen. In dit artikel hebben wij het met name over de Natuursteenstrips. Natuursteenstrips zijn eigenlijk de minst grove Steenstrips die wij voor buiten aanbieden. Deze Steenstrips van Natuursteen zijn eigenlijk dus beperkt in dikte en in 3D.

Natuursteenstrips voor wand en gevel

Steeds vaker maken mensen voor buiten een andere keuze voor een wand- en gevelbekleding dan stuc of bakstenen. Veelal geïnspireerd door Natuursteen in het buitenland. Men kiest daarbij voor projecten buiten vaak voor Steenstrips specifiek zonder voeg. Want daardoor ontstaat de sfeer van gestapeld Natuursteen. Een bijkomend voordeel van onze steenstrips is dat men relatief snel resultaat boekt met het zetwerk. De buitenwand dient daarvoor dan wel – voor bekleding van deze Sierstrips – geschikt en cementgebonden te zijn. Zo is een betonnen muur zonder bekistingsolie buiten vrijwel direct voor diverse Strips geschikt. Terwijl een gestucte ondergrond voor het gebruik van Steenstrips extra aandacht nodig heeft in de vorm van een glasvezelnet. Dit glasvezelnet voorkomt de werking in de ondergrond van de buitenmuur.

Buitengebruik van Steenstrips

Steenstrips worden steeds vaker buiten gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de renovatie van een tuinmuur. Maar onze relaties willen ook meer gezelligheid buiten op andere plaatsen. En hebben daarbij meer over voor het buitenleven. Denk aan het zogenaamde ‘outdoor’ living. Steenstrips worden daardoor ook in eenzelfde project zowel op de gevel buiten alsook in het bijgebouw toegepast. Materialen komen daarmee terug en dat maakt het juist een versterkende factor. Wij spreken bij een veranda juist ook over buitengebruik. Omdat er negen van de tien keer bij de veranda slechts sprake is van een overkapping (dat wil zeggen niet glasdicht). De buitenmuur van de veranda moet dan vervolgens voor de Steenstrips ook als buiten worden beoordeeld. Dit betekent dat de ondergrond voor de Steenstrips dan ook voor buiten geschikt moet zijn. Dit betekent bestand tegen vocht. Dus de platen voor de ondergrond dienen geen vocht aan te nemen. Zo weten wij zeker dat de toepassing van onze steenstrips een groot succes zullen zijn.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Openhaard met Geopietra Steenstrips buiten | Bouwbedrijf van Middendorp

Producten worden geladen...

  Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

  Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.