deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Natuursteenstrips – Buiten

Lees meer

Foto's Natuursteenstrips Buiten

Gevelbekleding en Tuin

Steeds vaker worden Natuursteenstrips buiten op de gevel of op de buitenmuur verwerkt. Natuursteenstrips zijn Sierstrips zonder voeg. Gemaakt van pure Natuurstenen, verlijmd aan elkaar. Voor toepassing buiten is het advies Natuursteenstrips van kwartsiet te gebruiken. ARDEX geeft de lijm (ARDEX 7+8) vrij waarbij tot 3,5 meter geen verankering nodig is. De ondergrond voor Steenstrips verdient daarbij wel de juiste aandacht en moet droog, geschikt en draagkrachtig te zijn. Lijmen van ARDEX zijn cementgebonden. Onze showroom in Vaassen kent tal van mogelijkheden voor Natuursteenstrips buiten. Kom eens langs op afspraak!

Natuursteenstrips voor Wand en Gevel

Steeds vaker maken mensen voor buiten een andere keuze voor een wand- en gevelbekleding dan stuc of bakstenen. Veelal geïnspireerd door Natuursteen in het buitenland. Men kiest daarbij voor projecten buiten vaak voor Steenstrips specifiek zonder voeg. Want daardoor ontstaat de sfeer van gestapeld Natuursteen. Een bijkomend voordeel voor Natuursteenstrips buiten is dat men relatief snel resultaat boekt met het zetwerk. De buitenwand dient daarvoor dan wel – voor bekleding van deze Sierstrips – geschikt en cementgebonden te zijn. Zo is een betonnen muur zonder bekistingsolie buiten vrijwel direct voor diverse Strips geschikt. Terwijl een gestucte ondergrond voor het gebruik van Steenstrips extra aandacht nodig heeft in de vorm van een glasvezelnet. Dit glasvezelnet voorkomt de werking in de ondergrond van de buitenmuur.

Steenstrips buiten – mogelijkheden

The Flagstone Company heeft veel opties voor Steenstrips die buiten kunnen worden toegepast. Van Geopietra Steenstrips tot Rocks. Van Flagstones tot Steenpanelen. In dit artikel hebben wij het met name over de Natuursteenstrips. Natuursteenstrips zijn eigenlijk de minst grove Steenstrips die wij voor buiten aanbieden. Deze Steenstrips van Natuursteen zijn eigenlijk dus beperkt in dikte en in 3D.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Producten worden geladen...

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.