Natuurstenen wanden in de slaapkamer.

Steenstrips slaapkamer:

 • Steenstrips: een decoratief element voor de muur
 • Extra mooi als de Steenstrips worden uitgelicht
 • Keuze uit meerdere 3D-soorten steenstrips
 • Creëer met Steenstrips een tijdloze wandbekleding

Steenstrips wand slaapkamer

Lees meer

Steenstrips wand slaapkamer

Natuurstenen muur

Martine heeft de transformatie van haar badkamer en slaapkamer zelf vakkundig geregisseerd. Samen met het toegewijde team van de mensen van Alltiro is hierdoor een indrukwekkende metamorfose bereikt. Wat voorheen een zeer verouderde ruimte van de woning was, is dit nu getransformeerd naar een prachtige grote slaapkamer en badkamer. Met alle gemakken die je je daarbij voorstelt. Op de vloer liggen mooie keramieken elementen, waarbij de illusie wordt gewekt dat er een massieve vloer is gelegd.

Ontdek de harmonieuze samensmelting van stijl en vakmanschap gecombineerd met de prachtige Steenstrips. De nieuwste technieken van 'Beal Mortex' stucwerk zijn daarbij in aardetinten uitgevoerd door stukadoorsbedrijf Pierik. De grootste uitdaging van het creëren van de natuurstenen muur werd met name aangepakt door de mannen van Alltiro. Met veel voldoening hebben ze deze ambachtelijke taak verricht, waarbij ze eigenlijk zo zijn geïnspireerd om het zomaar opnieuw te doen. Laat je zeker ook verleiden door de vele mogelijkheden van Steenstrips in de slaapkamer en creëer daarmee een eigentijdse omgeving die jouw persoonlijke smaken weerspiegelt.  

Franse Natuurstenen Muren!

Bij het betreden van deze kamer, omarm je de grandeur van een luxueus Frans hotel. De deur van massief eikenhout vormt door de kleuren een geheel met de natuurlijke 3D, natuurstenen wand in de slaapkamer. De Steenstrips in de slaapkamer zijn gevoegd met een korrel voor een typisch Frans effect. Met de matte poedertinten van de gestucte muren en de karaktervolle, warme uitstraling van de houten vloer, is de sfeer bereikt van een exclusieve vakantiebestemming.

Steenstrips Slaapkamer

Deze ruimte slaapkamer heeft een dermate groot oppervlakte dat er een aparte kastenruimte beschikbaar is. Daarnaast staat er een vrijstaand bad in de ruimte waardoor het toilet en de douchruimte feitelijk op een handige wijze zijn afgeschermd. Elk detail is overigens zeer zorgvuldig bedacht en uitgevoerd. Eerlijk is eerlijk: wij vinden zelf dat er één element echt uitspringt. Zonder deze Steenstrips is ruimte niet zo levendig. Al met al complimenten voor de bedenkers ervan!

Steenstrips projecten

Omdat wij al sinds 2004 bestaan kent ons bedrijf een scala aan bijzonder en uniek fotomateriaal. Ontdek of jouw interieur of exterieur te transformeren valt met deze natuurlijke steensoorten. Wacht dus niet langer en vraag ons Flagstone Magazine nu aan. Vul het formulier in en ontvang thuis de uitgebreide brochure van meer dan 400 pagina’s full color (kosteloos) Laat dus de creativiteit de vrije loop en creëer een bijzondere en tijdloze ambiance.

Foto album

  -Gevonden in categorie: GeopietraWis filters
 • Steenstrips Blumone Geopietra Keuken. 158
  Isolatie
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Isolatie
 • Cascata steenstrip wandbekleding keuken | Fotografie: Arjo van der Graaf 163
  Isolatie
 • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 89
  Isolatie
 • Luxe Kubistische villa met een Geopietra Moderno. Copyright: The Art of Living 161
  Isolatie
 • Natuursteen Loolaan Apeldoorn gevelbekleding. 69
  Isolatie
 • buitenmuren met steenstrips, ambachtelijk zetwerk StoneDesign Leon van Ballegooijen 141
  Isolatie
 • Cassaga Steenstrips voor buiten 8
  Isolatie
 • Luxe keuken wandbekleding - Moniga Steenstrips. 98
  Isolatie
 • Steenstrips Cimone van Geopietra in de overkapping buiten - veranda 26
  Isolatie
 • Valdostano Steenstrips Geopietra. 82
  Isolatie
 • Referentie projecten - Natuurlijke muur met Geopietra Steenstrips in de showtuin van Harn Bestratingsmaterialen 14
  Isolatie

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.