Steenstrips wand slaapkamer

Steenstrips wand slaapkamer

Lees meer

Steenstrips wand slaapkamer

Uitdaging in het plaatsen van de Natuurstenen muur

Martine heeft de verbouwing van haar slaapkamer en badkamer zelf begeleid. Samen met de mensen van Alltiro (Allround Timmerbedrijf Rorije) is dit grote werk verricht. Van een oude ruimte, is het nu omgebouwd tot een eigentijdse royale slaapkamer en badkamer met alle luxe van dien. Op de vloer liggen mooie keramieke delen, hetgeen suggereert alsof er een massieve vloer is gelegd.

De muren zijn met de nieuwste technieken van stuc ‘Beal Mortex’ door stukadoorsbedrijf Pierik in aardetinten afgewerkt. De grootste uitdaging zat in het plaatsen van de Natuurstenen Muur. Arjan (en zijn team) van Alltiro moest even een manier van aanpak vinden, maar al snel hadden zij plezier in de nieuwe klus. Inmiddels zijn ze zo enthousiast dat ze het graag nog weer eens zouden willen doen. Martine en Arjan hadden vooraf samen een bezoek gebracht aan de showroom en waren voorzien van tips om het zelf te kunnen plaatsen.

De sfeer van Franse Natuurstenen Muren!

De massief eiken houten deur, tezamen met de ruige Natuurstenen op de wand (licht afgevoegd met korrel), de matte poedertinten van de muren en de sfeer van een houten vloer, zorgen ervoor dat je je in een luxe Frans hotel waant. Zelden zagen wij zo’n grote slaapkamer waar naast een bed, een aparte kastenruimte beschikbaar is, een losstaand bad midden in de ruimte staat, een afgeschermd toilet en doucheruimte mooi zijn weggewerkt en wastafel kan worden benut. Eén conclusie is echt duidelijk: zonder de Natuurstenen had de ruimte niet zo sfeervol geweest. Martine als opdrachtgever en Arjan van Alltiro mogen zeer trots zijn op wat zij hebben bedacht en uitgevoerd!

Meer informatie over Rocks Steenstrips 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.