backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Gevelisolatie - Steenstrips Moderne villa Terug

Natuurstenen op Strikotherm - duurzaam

Ontwerp: Grosfeld van der Velde Architecten

 

Een luxe villa met optimale belijning. Ontworpen door Grosfeld van der Velde Architecten uit Breda.  Dit vakkundige architectenbureau streeft naar het realiseren van projecten met een eigen karakter, ruimtelijkheid en duurzaamheid qua materiaalgebruik. Kort voor de oplevering heeft de eigenaar de keuze gemaakt Steenstrips toe te passen en koos voor de rechtlijnige steen Toce. Een gereconstrueerde Natuursteen, niet van echt te onderscheiden. Deze relatie heeft samen met Grosfeld van der Velde Architecten een bezoek gebracht aan onze showroom in Vaassen. De Toce Steenstrip is te herkennen aan de langwerpige, rechtlijnige Stenen. Goed zetwerk is hierbij essentieel. Er moet feitelijk een puzzel worden gemaakt waarbij er toch sprake is van lijnen. Maar deze lijnen dienen dan wel weer af en toe doorbroken te worden. Lees verder onder de foto's.
 

Bekijk alle Steenstrips - Assortiment


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Deze Steenstrips versterken de horizontale belijning


Het is opvallend dat een deel van onze relaties een zeer groot visueel vermogen heeft en daardoor sneller een keuze kan maken. Maar dit zijn maar weinig mensen. Voor een groot aantal anderen is visualisatie moeilijker. Daarom werken wij als bedrijf aan een showroom met vele kant en klare muren, zodat mensen een groot oppervlakte kunnen zien en aan de hand van meegenomen materialen (bijvoorbeeld dakpannen, tegels of houten vloer) er een beter beeld bij krijgen. Wij streven ernaar om complete muren te presenteren.  
 
Dit project is strak en wordt gekenmerkt door horizontale belijning. Nu wordt het door de toevoeging van deze mooie Steenstrips extra geaccentueerd door de liggende langgerekte vorm. In het ontwerp is de voegkleur tussen de Steenstrips donkerder aan te houden (donkergrijs). Hierdoor realiseert men een meer minimalistische en moderne uitstraling. Deze Geopietra Steenstrips zijn leverbaar in meerdere kleuren. Er is dus volop keuze in de voegafwerking en voegkleur. Het huis is duurzaam gebouwd met isolatie van Strikotherm conform Abitasistema. Het gehele zetwerk is uitgevoerd door Alfred Melissen (zet- en afbouwbedrijf Melissen). Om een optimale verbinding te krijgen tussen binnen en buiten, zijn de Steenstrips ook in de keuken en in de woonkamer geplaatst.

 

Geopietra Steenstrips verwerkt op Isolatie


"Na een mooi werk te hebben gezet in Voorthuizen, hebben Peter en Hellen enkele jaren geleden, contact met mij opgenomen. Zelf ben ik van origine stukadoor. Het zetwerk van Natuursteen heeft mij echter zo geraakt, dat ik momenteel met name het plaatsen ervan, vanuit mijn eigen zelfstandige bedrijf verzorg. Dit is helemaal iets voor mij. Het bovengenoemde project, was ongelooflijk leuk om te maken. En het resultaat mag er zijn. Ik ben er echt trots op."
Alfred

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten