Exclusieve Binnenmuur met Steenstrips

Restaurant Huis56 in Ugchelen

Lees meer

Charmant restaurant

Uniek concept

Restaurant Huis56 in Ugchelen heeft een bijzonder concept. Dit is namelijk niet zomaar een restaurant. Op deze plek worden namelijk allerlei ervaringen gecombineerd. Huis56 serveert niet alleen de lekkerste wijnen, er is heerlijk eten, maar mensen genieten ook nog eens van de buitenlucht in de binnentuin. Echt alles qua inrichting is tot in de puntjes verzorgd. Alsof dit nog niet genoeg was, is de loods achter het restaurant omgebouwd tot een fantastische woonwinkel. Meubels die zijn gebruikt voor het interieur, zijn dus ook te koop.

Foto album

Uitnodigend

De inrichting is warm en uitnodigend. Bovendien zorgen ook de eigenaren van het restaurant voor een fijne sfeer. Na een kop koffie is het tijd voor de rondleiding. Na het bezichtigen van de natuurlijke binnentuin, lopen we door naar de luxe wijnkelder. Want er worden hier ook mooie wijnproeverijen georganiseerd!

Unieke muurdecoratie

De Robuuste binnenmuur (Geopietra Toce) draagt bij aan karaktervolle interieur van het restaurant. Er is gekozen voor de Steenstrip Toce, met een lichte voeg. Deze Steen past namelijk goed bij de stijl van het restaurant en de woonwinkel. Het resultaat van de muur is fenomenaal. Het is de eigenaren daarmee gelukt om van Huis56 een unieke plek te maken. Hier kunnen mensen volop genieten en inspiratie op doen.

Exclusieve Binnenmuur met Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.