backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Lichte Steenstrips Makkelijker te plaatsen! Terug

Architect Hein Warnaars

“Licht en warmte van de zon zitten letterlijk opgeslagen in Geopietra”

 
Hein Warnaars is eigenaar van het gelijknamige architectenbureau in Bloemendaal. Al vrij snel na de oprichting heeft hij zijn aandacht gericht op villa’s en landhuizen en houdt zich op dat werkterrein bezig met nieuwbouw, verbouwing en uitbreiding, maar ook met interieuradvies. “Ik vind dat een architect de vertrouwensman van de opdrachtgever moet zijn. Je woning is een deel van je leven. Je moet je er letterlijk en figuurlijk in thuis kunnen voelen. De specifieke sfeer die een huis ademt, zegt ook iets over de bewoner. Het is mijn taak om in mijn ontwerp het juiste gevoel over te brengen. Vervolgens bemoei ik me natuurlijk persoonlijk heel intensief met de organisatie en de begeleiding van het bouwproces. Eigenlijk begint het met de kennismaking met de klant. En dat leidt uiteindelijk tot de ideeën".
 

Geïnspireerd geraakt? Bekijkt u dan hier het volledige assortiment Steenstrips


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Hoe kwam je bij Geopietra en wat vind je van het product?

“Bij mij roept Geopietra het gevoel op van vakantie; de zon zit er letterlijk in. Ik zie echt de mogelijkheden zowel in de moderne als in de traditionele bouw. Inmiddels heb ik Geopietra Steenstrips zelf in twee projecten toegepast, waaronder een prachtige buitenhaard en op grotere schaal in de plint van een te moderniseren woonhuis. Ik zou nog wel een heel grote muur op de zon met Geopietra willen maken. Lijkt me prachtig! Bovendien heb ik het aangebracht als mogelijkheid voor een ander project, omdat ik vond dat het daar ook een uitstekende keuze zou zijn. Daar is het inderdaad ook gekozen. Op basis van een concrete opdracht was ik mij op Internet aan het oriënteren op mogelijkheden en zo kwam ik op de website van The Flagstone Company terecht. Met Hellen Eekhof raakte ik toen persoonlijk in gesprek. Er was echt een klik. Ik kon terecht met al mijn vragen en kreeg uitgebreide informatie toegestuurd. Ik wist gelijk dat ik met experts te maken had.  Allengs leer je elkaar beter kennen en werd het enthousiasme nog sterker. Niet al te lange tijd daarna werd ik door The Flagstone Company uitgenodigd voor de Architectendag die in het kader van Geopietra werd georganiseerd. Het was een ochtendprogramma waarbij ook een delegatie uit Italië aanwezig was. Dat was een openbaring qua mogelijkheden en er werd een geweldige lezing gehouden over de technische toepassingen. Het was een zeer verhelderende ochtend die werd afgesloten met een overheerlijke lunch, en ik kreeg het prachtige dikke Geopietra-Architectenboek mee. Voor mij was dat weer een wereld aan inspiratie. Overigens was ik samen met iemand van het bouwbedrijf naar de informatieochtend gekomen. Dat was heel prettig; ook bij hem werd het mogelijke voorbehoud daardoor weggenomen. Ik wist toen echt zeker dat ik dit product wilde".
 

De Uitstraling van Natuursteen binnen Nederland

"Ik zie natuursteen in Nederland als een interessante mogelijkheid om in plaats van complete nieuwbouw meer bestaande bouwwerken duurzaam aan te passen aan de laatste wensen, technieken en gebruiksmogelijkheden en daarmee een unieke uitstraling te geven passend bij de bewoners, hun leefwijze en hun omgeving. In andere landen zie je massieve stenen muren. In Nederland zouden we anders moeten gaan bouwen. Meer op basis van nieuwe technieken: het bouwen op isolatie. Die kun je dan bijvoorbeeld geweldig met Geopietra afwerken; dat op dit systeem volledig is uitgetest. Het is best een uitdaging om minder traditioneel metselwerk toe te passen. Ik sta te popelen om de ongekende mogelijkheden met Geopietra bij de mensen onder ogen te brengen. Het geeft een unieke en warme uitstraling aan een pand. Je wordt er vrolijk van”!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten