backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Roordink Architecten Wandbekleding als contrast Terug

Mooie wandbekleding binnen en buiten!

Toepassing van Steenstrips bij zwembaden en tuinmuren

 

Bij Roordink Architecten vormen intensief overleg met de opdrachtgevers en goed luisteren de basis voor doordachte, op maat gesneden verrassende ontwerpen. Kenmerkend zijn de functionele plattegronden, prettige ruimtes, interessasnte overgangen tussen binnen en buiten. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de kwaliteiten van de plek, mooie lichtval,  de juiste materialen, duurzame techniek en uitgekiende details. Aanbouw van een woning: "dit betrof een van oorsprong jaren ’70 bungalow die van binnen en buiten een upgrading heeft ondergaan. De bestaande woning is gestuckt, wit geschilderd en het houtwerk van transparant bruin naar dekkend antraciet omgezet. Om meer contrast te vormen met de bestaande woning en de eigenheid in vorm van de aanbouw te benadrukken is deze uitgevoerd/bekleed met Geopietra. Daarmee heeft het geheel mede door de prominente positie van de aanbouw en het samengaan met de carport een meer eigentijdse en karaktervolle uitstraling gekregen. De ‘geur’ van de jaren ’70 is daarmee verdwenen". Lees verder onderaan de pagina.
 

Bekijkt u hier het hele Assortiment Geopietra Steenstrips


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Geopietra als contrast Wandbekleding


Binnenzwembad: "op een belangrijke wand op de kop van het binnenzwembad hebben we Geopietra ingezet om de ruimte als contrast met het vele glas rondom het bad, body te geven. Daarin is ook hier weer de grove structuur van het materiaal in combinatie met de kleurschakering een belangrijke kwaliteit. Door ook in het souterrain, waar de aanvullende ruimtes met sauna en douches zijn geprojecteerd, op een wandvlak tegenover de trap Geopietra toe te passen, worden beide bouwlagen tot één geheel samengevoegd. Dezelfde werking ontstaat door de open haard op het overdekte terras te bekleden met Geopietra Steenstrips. Daarmee is Geopietra ook een belangrijk verbindend element tussen binnen en buiten".

Tuin met keermuren/afscheiding doucheruimte: "in deze tuin is mede door het werken met Geopietra een stevige, eigentijdse sfeer neergezet. Het natuurlijke karakter, het stoere formaat en de ruige structuur van Geopietra bieden een mooi contrast met de strakke lijnen van de tuin. In combinatie met het witte stucwerk ontstaat ook hier een contrastrijk maar toch rustig geheel”. Sectoren waarin Roordink actief is betreffen de woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, restauratie en interieur. Met de brede kennis en kunde binnen het team van professionals, ook in de technische uitwerking en bouwbegeleiding, komt Roordink Architecten tot onderscheidende projecten, klein of groot, eenvoudig of complex. Voor wonen, werken of leven. Daarbij hebben ze één ding gemeen: Je kan zien en voelen dat het klopt.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten