backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Bekleding buitenmuren Mix van twee soorten Terug

Geopietra: een innovatief product

Metamorfose door bekleding met Steenstrips

 

Mart Lenis houdt zich vanuit zijn onderneming Mart Lenis Bouwmanagement & Advies bezig met het begeleiden van en adviseren over grotere vastgoedprojecten. Samen met zijn vrouw koos hij voor het bekleden van de buitenmuren van zijn privéwoning voor het product Geopietra. Regelmatig stoppen er nu mensen voor hun huis om de gevels nader te bestuderen. Tenslotte is de familie Lenis één van de voorlopers als het gaat om het toepassen van het innovatieve product Geopietra op deze schaalgrootte in Nederland. "Ik doe projectmanagement op bouw­projecten, over het algemeen utiliteits­bouw, voor zowel overheden, instellingen als bedrijven. Bij voorkeur hebben de projecten een zekere mate van complexi­teit. Lees verder onderaan de pagina.
 

Bekijk alle Steenstrips die Architecten toepassen!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Architecten en Geopietra


"Het oorspronkelijke huis is van 1964 en in 1997 is het grondig gerenoveerd, bij die verbouwing is er een bovenverdieping op gekomen. De onderzijde van de woning was gele baksteen en de bovenbouw was van een iets lichtere kleur stucwerk. De kleurstelling en het materiaalgebruik zijn nooit naar mijn tevredenheid geweest. De laatste verbouwing betrof een uitbreiding met een nieuwe keuken van 50 m2 en om te voorkomen dat er nog een extra materiaal aan de gevel zou komen, ben ik op zoek gegaan naar een materiaal voor de begane grond. In eerste instantie heb ik gezocht naar een groot formaat en grove baksteen, maar dat kon ik niet vinden, totdat ik bij toeval Geopietra tegenkwam op het internet. Toen was de keuze voor Geopietra eigenlijk al snel gemaakt. Toen ik destijds (2011) contact had met The Flagstone Company bleek men dit product net te hebben opgestart. Er waren op dat moment enkele borden beschikbaar in de showroom en er was voldoende kennis om ons goed te adviseren. Inmiddels, zo heb ik begrepen, zijn het assortiment en de voorbeelden volledig uitgebreid. Er zijn heel wat projecten, groot en klein, uitgevoerd. The Flagstone Company heeft autoriteit gevestigd, wat betreft kennis over Geopietra en de toepassingsmogelijkheden."

Twee soorten Steenstrips

 
"De keuze voor de mix werd ons aangeraden door The Flagstone Company; zij hadden hier  goede ervaringen mee. Wij hebben gekozen voor Blumone en Toce GP. Op de hoeken is meer Toce gebruikt, omdat deze iets groter van formaat zijn. Een goed advies moet je ter harte nemen en wij hadden daar zelf ook een goed gevoel bij. De keuze voor het materiaal en kleur was in ons geval snel gemaakt. Het materiaal bestellen, is snel geregeld. Het vinden van een goede zetter was lastiger, totdat het bericht kwam dat op nog geen 15 km bij ons vandaag een ervaren steenzetter was gevestigd. Het zetbedrijf heeft geweldig werk geleverd, alles is deskundig, met betrokkenheid en naar grote tevredenheid uitgevoerd. Het materiaal is heel specifiek en zeker decoratief. Wanneer zich een gelegenheid voordoet, dan is toepassing van het materiaal zeker een optie. het is om die reden voor The Flagstone Company van belang dat architecten, binnenhuisarchitecten, landschapsarchitecten weten dat het materiaal bestaat en de mogelijkheden kennen. Zij kunnen dan als de gelegenheid zich voordoet dit integreren in het ontwerp. Ons huis is met de verbouwing echt heel comfortabel geworden, dat was het belangrijkste doel. dat het er aan de buitenzijde ook goed uitziet, is natuurlijk ook van belang. We krijgen er nog steeds complimenten over. Nu moet de tuin nog groeien.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten