backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips haard Snelheid verwerking is goed bevallen! Terug

Steenstrips bij Afrikaanse braai

Gezelligheid tijdens het koken bij de aangeklede schouw

 

Van Feij Robuuste Hout- en Bouwproducten. Arwin Feij (eigenaar) is enkele jaren geleden voor zichzelf begonnen. Inmiddels telt zijn bedrijf 6 man sterk en levert hij “van plank tot zeer luxueus bijgebouw”. De kracht van zijn bedrijf is de diversiteit van bewerking van hout in de meest creatieve oplossingen bijvoorbeeld als het gaat om tuinkamers en exclusieve overkappingen. Zijn business creëert zich door de vele mond-op-mond reclame. De huidige opdrachtgever kwam via, via bij Arwin terecht en houdt van bourgondische gezelligheid en van koken. Tijdens zijn zoektocht  voor een creatieve oplossing tussen een open haard en een kookgelegenheid, is deze opdrachtgever zelf uitgekomen op de vondst van een Afrikaanse Braai. Een combinatie van koken en gezelligheid omdat je in deze braai een open vuur kunt maken. Arwin heeft na deze keuze samen met hem het complete interieur, de buitenkeuken, de aankleding van de schouw en de verdere aanpak bedacht en verzorgd, inclusief het maken van de eet- en statafel, de loungehoek en het verzorgen van de stalen kozijnen. Het gaat om een reeds bestaande overkapping.

 

Klik voor Nog meer keuze uit Geopietra Steenstrips


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Ambachtelijk Zetwerk van de Steenstrips


Arwin had in eerste instantie het innovatieve idee opgevat om de schouw te bekleden met Flagstones voor het verkrijgen van een robuust effect. En dan kom je als snel op de berghutten in Canada uit. Deze zijn veelal bekleed met Flagstones. Via google kwam Arwin bij The Flagstone Company en raakte aansluitend nog enthousiaster over de Geopietra Steenstrips. Dat was nog veel beter voor zijn plan. Arwin heeft ter plaatse een gespecialiseerde zetter ingehuurd en hem op dit ambachtelijke zetwerk ingezet. Reactie van de opdrachtgever: “ik ben nog blijer met de huidige aanbouw dan met mijn nieuwe auto”. Arwin licht toe: De snelheid van het werken met Geopietra Steenstrips is zeer goed bevallen. Zeker als je de verwerking met puur Natuursteen vergelijkt. De volgende keer kies ik toch echt weer voor Geopietra! 

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten