backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips in 't landschap De toegevoegde waarde van de stenen is groot! Terug

Geopietra Steenstrips

Tuinmuren, open haard en afscheidingsmuren

Geschreven door Hellen Eekhof. Als eigenaar van ons bedrijf, The Flagstone Company, ben ik altijd nieuwsgierig hoe het resultaat is geworden van het product dat wij verkopen. Wij onderhouden zeer veel contact met al onze relaties en zo af en toe val ik stil in verbazing. Toen ik op een zonnige dag in mei door het mooie gebied op de Utrechtse Heuvelrug reed, maakte de imposante toegangspoorten direct al indruk. Voor mij een indrukwekkende villa op een bijzondere plek. Op de oprit stonden zoveel auto’s van mensen die aan het project werkte, dat ik nauwelijks een parkeerplek kon bemachtigen. Vivian en André Lijsterbos, de eigenaren van dit project pakken het wel heel groots aan.  Het huidige bestaande landhuis wordt volledig gerestaureerd en aan de achterkant van deze bijzondere woning wordt een glazen aanbouw gerealiseerd. De tuin wordt aangelegd en verzorgd door een professionele hovenier. Het zetwerk van de Geopietra tuinmuren is uitgevoerd door Het Flagstonehuis. Het gehele project is in handen van Bouwbedrijf Legemaat & Van Elst. Lees verder onderaan de pagina.

 

Lees meer over Steenstrips en Tuinmuren!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

De Sfeer van Puur Natuursteen 

 
De Toegevoegde waarde van de Geopietra Steenstrips is groot. Het landschap waar de woning op uitkijkt, is bijzonder te noemen. Oude karakteristieke bomen, in de verte met de lichtgroene kleuren van de lente en de adembenemende tuin welke in meerdere niveaus is aangelegd. In het midden is een buitenzwembad geplaatst. Ook is er ruimte gemaakt voor een veranda en een buitenverblijf. Ondanks dat de woning authentiek is, zorgt de glazen bijpassende uitbouw en de tuin voor een strakke, eigentijdse en exclusieve uitstraling dat langzaam overgaat in het achterliggende landschap. Midden op het terras is een buiten-openhaard geplaatst, ook voorzien van Geopietra Steenstrips. Vanuit elk oogpunt in de tuin, levert dit vele mooie plaatjes op.
 

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten