backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Mediterrane look Natuurstenen Wandbekleding van de schuur Terug

Zelf Rocks plaatsen in de tuin

De veranda als eyecather en Flagstones los als looppad

:

Na bijna 11 jaar werkzaam te zijn in de Natuurstenen business, heb je toch wel het idee dat je zo langzamerhand alles gezien hebt. Niets is minder waar! Wat was ik verrast na mijn bezoek aan Henrico en Angela. Henrico is werkzaam in het onderhoud van tuinen. Als ik verder doorvraag, blijkt dat hij ons heeft gevonden via zijn werkgever ’t Wencop. Ons Flagstone Magazine lag daar omdat ik de laatste tijd al veel contact heb gehad met de eigenaar Peter van den Bunt. Henrico raakte - na het lezen van het Flagstone Magazine - geïnspireerd en besloot samen met Angela een bezoek te brengen aan de showroom van The Flagstone Company in Vaassen. De tuin van Henrico en Angela is niet bijzonder groot. Daarom is het zo ontzettend krachtig wat er bedacht is. Wat het ontwerp interessant maakt, is dat de tuin alles bevat wat je nodig hebt. Een veranda, een mooie schuur voor de fietsen en kliko’s en een achter uitgang die niet opvalt. Verder een heerlijk grasveld met stapstenen voor de kinderen. Redelijk onderhoudsvrij dus. Als je de woonkamer binnenkomt, heb je de neiging direct naar de tuin te lopen. Henrico heeft het voortouw genomen en heeft alles zelf bedacht. Lees verder onderaan de pagina.
 

Bekijkt u hier het volledige assortiment Rocks!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Een kleine achtertuin met bijzondere Natuurstenen


Tijdens het bezoek aan de showroom van The Flagstone Company zijn beide geholpen door Dennis. Dennis heeft hen gemotiveerd om het werk zelf te gaan doen. Eerst waren zij hier nog iets cynisch over. Maar al snel trokken Henrico en Angela de stoute schoenen aan. Op advies van Dennis werd er eerst aan de binnenkant een proefmuur gerealiseerd. Angela was hier niet volledig tevreden over en besloot daarom om Henrico bij deze klus te gaan helpen.

Zij legde de stenen uit en puzzelde. Henrico heeft het vervolgens geplaatst. Deze samenwerking bleek een groot succes! Aansluitend heeft Henrico gevoegd. Ook hier koos hij een andere techniek bij het 2e deel dat hij plaatste. Het beste was om de spuitzak met voeg niet al te veel te vullen. "Dan blijft de voeg namelijk eenvoudiger te verwerken en wordt de spuitzak in de handen niet te zwaar". Angela voegt toe: “ ik leek op een gegeven moment net een bouwvakker. Ik ging na de drogingstijd direct met een voegspijker er achter aan!” Henrico kreeg – naar mate de klus vorderde – er steeds meer aardigheid in. Hij is super trots op zijn ontwerp en op hun aanpak. Het resultaat doet mediterraans aan. Dit komt door de keuze van Steenstrips en de lichte voeg (Geobi Sabbia). Aansluitend hebben Henrico en Angela gekozen voor mediterrane terra cotta dakpannen, Monnik en Non. De keuze die Henrico en Angela gemaakt hebben, valt zeker in de smaak voor iedereen die een klik heeft met bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk. Ik heb zelf inmiddels ook besloten dat ik een nieuw projectje thuis ga uitzoeken voor deze geweldige Steen.
 

 

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten