Wand van Natuurstenen Rocks kleur brons in de moderne keuken.

Keukenwand met Rocks

Lees meer

Rocks Brons Steenstrips

Zetwerk zelf verricht

Sinds augustus 2017 zijn wij al in contact met Wil en Carin uit de regio Arnhem. Hun nieuwbouw 2-onder-1-kap woning zou in december 2017 worden opgeleverd, echter is dit pas december 2018 geworden. Inmiddels genieten zij gelukkig optimaal van hun nieuwe woning samen met dochter en schoonzoon. Die in de andere helft wonen, hoe gezellig is dat!

Om de woning helemaal af te maken hebben Wil en Carin gekozen om de Steenstrips Rocks Brons te gebruiken. Deze past perfect bij hun moderne keuken met mooie industriële schuifdeur.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Breed toepasbaar

In dit geval dus bij Wil en zijn vrouw een moderne keuken. Evenwel kan er ook een mooie nostalgische look worden gecreëerd. Dit heeft namelijk alles te maken met de voegkleur en hoe deze wordt aangebracht. Een ruige donkere voeg maakt het aanzicht bijvoorbeeld alweer stukken anders.

Voegmogelijkheden van Rocks

Rocks zelf geplaatst

Met de juiste ondergrond kan de Rocks Brons ook zeer gemakkelijk zelf te plakken zijn. Dit is ook precies wat Wil en Carin hebben gedaan. Het was eventjes wat werk. Want Wil en zijn vrouw hebben er in totaal 11 dagen over gedaan en maakte dan dagen van 4 tot 6 uur.  Zij zagen op een gegeven moment dan ook wel een beetje op tegen al het voegen. Maar met goed doorzettingsvermogen is het gelukkig wel volledig afgemaakt. Dit ook dankzij goede hulp van hun 4-jarige kleinzoon, die op zijn manier, zeker zijn steentje heeft bijgedragen. Het resultaat mag er dan ook absoluut zijn. Samen zullen nog vele jaren genieten van hun nieuwe woning met de Rocks Brons Steenstrips.

Plaatsen Rocks Steenstrips

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.