• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Rocks Steenstrips

Rocks Kasteelstenen

Rocks Kasteelstenen

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Oude effecten met deze bijzondere Natuurstenen.
Stenen in een bruin-beige tint voornamelijk met wat rechtere bekapte lijnen. Mooi om markante muren te maken. De voegkleur maakt natuurlijk alles uit. Met een licht kleur maak je de muur zonnig. Kies dan bijvoorbeeld zandbeige. Deze Stenen zijn direct leverbaar en kunnen met de hand verder bekapt worden. Horizontale lijnen mogen in het patroon voorkomen maar worden niet continu doorgezet. Voorkom doorlopende verticale lijnen. In onze showroom is van deze Steenstrip een voorbeeldmuur te bewonderen!
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Kasteelstenen

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Steenstrips met bekapte rechtlijnige vormen
 • Dikte: Steenstrips met beperkte dikte tot ongeveer 4 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
 • Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht: Ongeveer 50 kilo per m2
 • Kleur: Warme beige-bruine tinten
 • Hoekstukken Zijn beschikbaar!
 • Vorm: Rechthoekige markant bekapte vormen
Rocks Kasteelstenen

Deze handleiding is geschreven voor Geopietra Steenstrips. Er staan echter zoveel praktische tips in dat wij deze handleiding toch willen delen ondanks dat u met Rocks echte Steenstrips plaatst van Natuursteen. Lees vooral tips over de mogelijkheden van plaatsing en zetwijzes. Dat is namelijk zeer praktisch. Voor voegmateriaal wordt voor Rocks zowel ARDEX gebruikt als Geobi. De uitleg van Geobi vindt u ook in deze handleiding.

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.