• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 7+4?

Steenstrips, hout en stuc

Lees meer
Foto album

Contrast door Geopietra Steenstrips

De opdrachtgevers kochten een dubbele kavel, zodat zij een ruime zijtuin overhielden waaraan het overdekte terras gelegen is. De woning is met vele glasopeningen gericht naar deze zijtuin. De houten schuifpanelen aan de voorzijde dienen als zonwering en verminderen inkijk. De entree is overdekt. Naast de trap in de ruime entreehal is een vide met daarboven een daklicht. Achter de garage bevindt zich een met schuifdeuren af te sluiten televisiekamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers voor de kinderen. De ouders hebben hun eigen dakverdieping met slaapkamer, badkamer en werkkamer met dakterras. Als contrast met het hout en het gladde stucwerk zijn de Geopietra Steenstrips Toce met een donkere voegkleur toegepast. http://www.hanswitte.nl

Assortiment Geopietra Steenstrips Volledige assortiment Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Projecten met Geopietra
Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+8?